writing-img

Mylicon gocce

clock-img

16.10.2007, 18:20

clock-img

Anonimen

No, danes sem končno dobila te famozne kapljice in resnično upam, da bodo pomagale.
Mamice, kako pa se jih dozira? Pred dojenjem ali po? Koliko kapljic?

clock-img

16.10.2007, 19:25

clock-img

melanija

pencil-img

934

Mislim da jih daš pred dojenjem, ene trikrat na dan, kolikor imam jaz v spominu. Na začetku vem da sem jim dajala eno čajno žličko. Kaj ni zraven listka in piše kako? Če ne znaš it. mi lahko prepišeš in ti točno prevedem.

clock-img

16.10.2007, 21:16

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Milicon kapljice se daje po obroku in sicer do 4-krat na dan po 20 kapljic.

Mi jih dajemo kar v flaško in sicer pri vsakem obroku po 10 kapljic in to je to.

Če lahko 4 krat na dan po 20 kapljic je to 80 kapljic in to lahko razdeliš čez cel dan.

Upam da vam bo pomagalo tako kot nam pomaga.Res super

clock-img

17.10.2007, 18:58

clock-img

Anonimen

Ma sem tisti list žal že vrgla v smeti - od jeze, ker sem nekaj razumela, nekaj pa ne... user posted image

In zdaj ne vem... Pred dojenjem ali po?! 80 kapljic?! To je ogromno... No, samo da so pomagale. Do kdaj pa si jih dajala? Kdaj so krči minili?

clock-img

17.10.2007, 19:35

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Jaz sem jih tudi uporabljala in sicer na kapljicah piše 20 kapljic na dan (pa tako nam je tudi rekel lekarnar v Italiji) Uporabljala sem jih samo, ko je imel krče- ko je bilo hudo do 10-12 kapljic in so pomagale. Nikoli jih nisem uporabljala kot preventivo.

clock-img

17.10.2007, 19:37

clock-img

Anonimen

Brundula, si jih dajala pred obrokom ali po?

clock-img

17.10.2007, 20:40

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Na kapljicah piše :20 kapljic 2-4 krat na dan-torej ta večja doza je 80 kapljic.

Sicer pa mi nismo imeli toliko obrokov- največ jih je zneslo 5(obrokov) pa še kapljice sem mu dala le po 12-uri ker ga je napenjalo predvsem zvečer.

Dajala sem mu jih do cca 3 meseca starosti, daja se jih pa po dojenju- ker delujejo tako da nase vežejo zrak

clock-img

18.10.2007, 10:13

clock-img

inja2

pencil-img

600

ojla

Meni je v lekarni rekla, da lahko daš do 80 kapljic na dan, razdeliš jih lahko kakor želiš. Daje se jih pa po obroku.

lp, inja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem