writing-img

N.test po IUI

clock-img

19.10.2010, 11:10

clock-img

Brinka

pencil-img

13

Heiii,
mene pa zanima kateri dan po IUI ste kaj delale n.test? Ste počakale do dne ko naj  bi bila user posted image ?
Vem,da je lahko tudi lažno pozitiven zaradi stopke,samo predvidevam da samo nekaj dni, ne pa čisto do user posted image . Al kako?!

LP

clock-img

19.10.2010, 18:55

clock-img

Anonimen

Tudi do 12 dni je lahko vpliv stopke, odvisno kolk dobiš

clock-img

20.10.2010, 13:43

clock-img

urša28

pencil-img

166

sem počakala do 17.dne,ker ni bilo user posted image sem šla na krvni test in isti večer dobilauser posted image ,tako,da so me naslednji dan čakali izvidi z negatinim odgovorom,sedaj sem v drugem postopku in bom počakala do 20.dne in potem naredila test,tako mi je svetovala sestra tatjana...

veliko sreče

clock-img

21.10.2010, 13:24

clock-img

Brinka

pencil-img

13

danes je moj 16. dan od stopke, 14. dan od IUI... user posted image pričakujem čez kakih 5 dni... sem naredila danes test (first sign), je bil negativen, tako da glede na to,da jeuser posted image  blizu, predvidevam da je rezultat pravi! Bomo pač šli v nove boje, se ne damo!! user posted image

urša28 user posted image  saj bo za nas tudi enkrat +

lp

clock-img

22.10.2010, 15:43

clock-img

urša28

pencil-img

166

BRINKA,kako kaj kaže,smo že tete??user posted image user posted image

clock-img

23.10.2010, 09:37

clock-img

Brinka

pencil-img

13

je prišla user posted image  naslednji dan po testu, 5 dni prehitro, kar se mi še ni zgodilo...
gremo v nove boje !!
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem