writing-img

NADALJEVALNO MLEKO-nujno!

clock-img

28.11.2005, 20:35

clock-img

VIVANA

pencil-img

19

Naš mali sonček Lana je stara sedem mesecev in na žalostuser posted image meni zmanjkuje mleka, zato me zanima, katero nadaljevalno mleko je najbolj primerno oz. povzroča najmanj težav? Prosim za nasvet in pozdravčekuser posted image

clock-img

28.11.2005, 20:37

clock-img

Anonimen

Jaz bi dala Comformil. Ampak jih je veliko teh mlekov, pa po moje so vsi več ali manj v redu.

clock-img

28.11.2005, 20:40

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jest mislim da pri 7 mesecih nebi smela imeti težav z nobenim nadaljevalnim mlekom. Če ti je šele začelo primanjkovati mleka še malo počakaj, ker je lahko samo prehodno stanje. Drugače pa sem jaz imela aptamil 1 in 2 naprej pa od Mullerja babydream 3 in sem bila zelo zadovoljna.

clock-img

28.11.2005, 21:20

clock-img

total

pencil-img

4453

Hipp 2 je super.

clock-img

28.11.2005, 21:35

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Večina mamic hvali Hipp, ker je najbolj BIO, ampak Aneja je žal zapiral. Je pa pri otrocih ful različno - nekatere pravijo, da njihove otroke zapira Aptamil (našega pa nikoli ni, je pa imel po njem npr. ful krče)... Mi smo ubrali čisto drugo pot - Bebo (ga ne napenja, ne zapira...). Saj pravim, bo treba verjetno sprobat, ker ti bo vsaka povedala drugače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem