writing-img

NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU?

clock-img

28.08.2008, 00:33

clock-img

julči

pencil-img

340

Kupujemo novo lupinico za našo princesko, ki bo stara 4 m in ima že 7 kg- je že kar velik otrok, ter ji je stara že malo tesna in sigurno ne bo zdržala še 5 mesecev. Katera ve katera lupinica je največja, da se jo da uporabljati čim dalj? Proizvajalec?

Hvala in lp

clock-img

28.08.2008, 00:34

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Kile niso pomembne,pomembna je višina

clock-img

28.08.2008, 06:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Kolegica ima sinka, ki ima pri štirih mesecih že ene 8kg. Res je zelo velik dojenček (košaro od Quinnny je že prerasel), pa imajo lupinico od Maxi cosi in je še čisto dovolj velika. Tko da mogoče bi bilo fino, da greš v kako otroško trgovino, pa jih sprobaš.

LP

clock-img

28.08.2008, 06:37

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Premisli o uporabi avtosedeža, ki ga je možno uporabit kot lupinico in se ga pripne v avto kontra smeri vožnje. Taki so od 0 do 18 kg, o znamkah pa poglej na spletu na kakšni spletni trgovini.

clock-img

28.08.2008, 07:50

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

mi smo bili na istem, pa smo kupili Concordov Ultimax, ki se lahko obrne vproti smeri vožnje dokler ga uporabljaš kot lupinico, potem pa se obrne na drugo stran , koga dete prerase. Smo bili tudi v dilemi kaj sploh kupiti, saj je vse prerasel pri 3 mesecih, s tem sedežem smo bili ful zadovljni. Dolgo se je v njem vozil kot kralj, saj se da sedež zelo fajn dat v ležeči položaj. Pojdi sprobat v trgovino, ne bo ti žal.

clock-img

28.08.2008, 09:22

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Ne vem katera je najvecja, ampak mi uporabljamo chiccotovo, pa je nas fant pri 4 mesecih dolg 77cm in mu je prav...tako da bo sigurno se nekaj casa v njej. In je prav komot.

clock-img

28.08.2008, 09:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Do katere višine pa se gleda da je otrok lahko v lupinici?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

28.08.2008, 09:59

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Dokler mu glavica ne sega čez rob lupinice. Noge lahko segajo ven iz lupinice, glava pa ne.

clock-img

28.08.2008, 10:07

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Moj je bil v Maxi-cosi do dopolnjenega 7. meseca. Pa je bil velik otrok.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

28.08.2008, 10:34

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Naša pa je še vedno v maxi cosi lupinici pa je stara 11mesecev. Velika je vsaj 75cm in težka okoli 9500g pa ima še vedno dovolj prostora...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

28.08.2008, 10:37

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Naša pa je še vedno v maxi cosi lupinici pa je stara 11mesecev. Velika je vsaj 75cm in težka okoli 9500g pa ima še vedno dovolj prostora...

Zdaj ne vem točno mer mojega otroka, ampak vem, da je bila pa pri 8. mesecih pa že kar kriza, ker se je z nogami skozi odrival od naslona sedežev. So mu že pošteno gledale čez in takrat se pa po moje res ne more več v lupinici vozit.

clock-img

28.08.2008, 13:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja hčerka je tudi bila velika punčka že odkar se je rodila, pa je vseeno bila v lupinici do 9m. Takrat enkrat ji je začela že glava gledat čez. Malo prej pa je tudi že z nogami butala od sedež.

clock-img

28.08.2008, 14:24

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kolegica ima sinka, ki ima pri štirih mesecih že ene 8kg. Res je zelo velik dojenček (košaro od Quinnny je že prerasel), pa imajo lupinico od Maxi cosi in je še čisto dovolj velika. Tko da mogoče bi bilo fino, da greš v kako otroško trgovino, pa jih sprobaš.

LP

To sem pa jaz, a ne? user posted image

Te moram popraviti, pri 4ih mesecih je imel 9 kg.

clock-img

28.08.2008, 20:15

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Maxi Cosi pri 8 mesecih, 74 cm in 8 kg, pa je še ful placa user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

28.08.2008, 21:58

clock-img

paola

pencil-img

43

hmm.. mi imamo podoben problem, pri 5,5m smo že veliki 74 cm, koliko tehtamo pa ne vem točn. Poleg lupinice mi je tudi mal težko kupovati bundo za zimo, ker mogoče ne bo več tolk hiter rasla al pa tudi.

Smo tudi razmišljal o lupinici do 18 kg, sam kam da pa noge, če je obrnjena v nasprotno smer vožnje? Je dost 3 točkovni sistem al je treba met isofiks?

clock-img

28.08.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Dokler mu glavica ne sega čez rob lupinice. Noge lahko segajo ven iz lupinice, glava pa ne.

Tako je.

clock-img

28.08.2008, 22:12

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Tako je.

Ja samo kako? Če ima predolge noge, jih nima kam dat. Potem se pa v sedež upira, da se skoraj dol zdribla z lupino vred.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem