cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NAKUP PREKO E-BAYA.DE

clock-img

12.02.2008, 14:17

clock-img

ataner

pencil-img

147

Zanima me, kakšne izkušnje imate z nakupovanjem preko ebaya.de?
Všeč mi je en voziček, vendar me je malo strah nakupa preko interneta.
Pa so te stvari nove??

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

clock-img

12.02.2008, 14:45

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Imam dobre izkušnje, zraven vsake stvari ti piše, če je nova ali rabljena. Plačevanje preko Paypala je čisto preprosto (samo evrocard moraš imeti), lahko pa plačaš preko Uberweisunga (elektronsko nakazilo preko tvoje banke - rabiš elektronsko poslovanje).

Prej pa seveda preveri, kako je z dostavo. Pri nekaterih prodajalcih / trgovinah je navedeno, da pošljejo tudi v SLO, pri drugih pa se je treba pisno pozanimati.

clock-img

12.02.2008, 17:48

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz sem za prijateljico naročila voziček, nakazala denar v tujino in ga je prejela, novega in zapakiranega. Tudi drugače ogromno stvari kupujem preko ebay.at, de in tudi preko com., ki je v ameriki sem že naročevala, skratka zadovoljna. Je pa fajn plačevat preko paypal-a (kreditne kartice), ker je bolj varen in enostaven nakup pa še provizije si ne zaračunavajo.

clock-img

12.02.2008, 18:27

clock-img

bina30

pencil-img

526

Tudi jaz sem za svojega dojenčka kupila neke stvari in sploh ni problema. plačala z nakazilom preko banke . Edino na kar moraš gledat je, da kupiš od firme in ne od privat prodajalca, ker te tam lahko okoli prinesejo.

clock-img

23.03.2008, 17:54

clock-img

Krista28

pencil-img

1339

Joj punce, jst sm tud fajn voziček vidla na e-buy.de, pa kar ne upam in ne znam naročit. A bi bla katera pripravljena mi pomagat, prosim? A bi se mi katera javila na ZS, da ji povem podrobnosti? Gre pa za 400E, pa kar cvikam, da ne bi brez vsega ostala.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

clock-img

23.03.2008, 20:17

clock-img

bilbo

pencil-img

200

daj link gor od vozička, da vidimo za kaj gre.
Pogoj je plačilo z Paypalom saj imaš takrat zavarovan paket.

clock-img

23.03.2008, 23:11

clock-img

Krista28

pencil-img

1339

Evo link:
http://cgi.ebay.de/SET-QUINNY-SPEEDI-SX-DREAMI-FUssSACK-TWIST-NEU_W0QQitemZ330220621026QQihZ014QQcategoryZ45651QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
. A to podjetje prodaja? Sam voziček ima sicer tudi tu ceno 240E. Bi ve upale kupit?

Krista

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

clock-img

24.03.2008, 09:54

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Menja so pozitivna, kar pomeni, da je zanesljiv prodajalec, pa še vse možnosti imaš na voljo za plačilo (priporočam PayPal), pošiljka je tudi zavarovana.
Pozanimaj se za ceno pošiljanja (ker SLO ni navedena na tabeli), verjetno bo prišlo okrog 20 eur. To narediš tako, da klikneš na:

Frage an den Verkäufer

user posted image

user posted image

user posted image   Senden Sie dem Verkäufer eine E-Mail

Skratka, če ti cena s poštnino odgovarja, lahko naročiš. Jaz imam same pozitivne izkušnje, tako s podjetji na E-bayu, kot tudi s privatnimi prodajalci. Sem ravno par dni nazaj prejela super košaro Dreami, rabljeno, a cenejšo kot v SLO.  

clock-img

24.03.2008, 09:58

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Odlične izkušnje, tudi za večje stvari kot je npr. vrtna garnitura iz teaka.
Tudi sama pogledam feedback prodajalca, preberem izkušnje kupcev, pri plačilu pa plačam tudi preko bančnega nakazila, ker vsi ne uporabljajo Paypala.
V zadnjem mesecu sem kupila kar nekaj stvari, tudi večjih vrednosti, pa sem bila vedno zelo zadovoljna s kupljenim.
Nemci se mi zdijo še najbolj zanesljivi, večina tudi odgovori na vprašanja, ki jim jih pošlješ preko Ebaya, in čisto vsi svoji pošiljki priložijo tudi račun.

Če ne znaš nemško kot jaz, si lahko pomagaš z google translatorjem. Prevede in napiše vse kar ti pade v glavo. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

24.03.2008, 10:25

clock-img

Krista28

pencil-img

1339

Ojla, evo mi bi to naročil. Zdaj pa prosim za eno, ki mi je po tel. pripravljena pomagat, da se prijavim, vprašam (moram bit prijavljena, a neuser posted image ). Joj, saj vem da sem mal zmedena......ampak obljubim, da se ji oddolžim....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem