cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NALEPKA za v avto

clock-img

25.02.2006, 11:29

clock-img

teja++

pencil-img

95

Ojla!

Mene pa zanima, če katera mogoče ve kje se dobi nalepko "BABY ON BOARD" (upam, da sem pravilno napisala).
Je rumene barve in se v bistvu natakne na šipo iz notranje strani avta.
lp

clock-img

25.02.2006, 11:31

clock-img

Anonimen

mislim, da v baby centruuser posted image

clock-img

25.02.2006, 11:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.02.2006, 11:53

clock-img

Anonimen

V Emporiumu (cca 800 sit), imajo pa tudi Princess on board user posted image  Škoda, ker nimajo Princ on board user posted image

clock-img

25.02.2006, 11:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.02.2006, 13:03

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Imajo v Baby centru...V Emporiumu imajo pa tudi od Medvedka Pooja....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

25.02.2006, 16:02

clock-img

Anonimen

Bubabaya, a veš, kaj imajo?

Cheeky Monkey on board

tolk o tem, kaj vse fensi se dobi za punčke, za fantke pa tkole user posted image

clock-img

25.02.2006, 17:38

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Na pumpah jo tud majo.user posted image

clock-img

25.02.2006, 19:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.02.2006, 10:57

clock-img

Anonimen

Mi pa imamo magnetno: Max Luka v avtu.
Najdeš jo v albumu

clock-img

26.02.2006, 19:43

clock-img

BigDaddy

pencil-img

42

A mi lahko nekdo pove v čem je pravzaprav smisel te rumene "baby on board" (otrok v avtu, bambino a bordo...) nalepke?

Lep pozdrav vsem

clock-img

26.02.2006, 19:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BigDaddy

A mi lahko nekdo pove v čem je pravzaprav smisel te rumene "baby on board" (otrok v avtu, bambino a bordo...) nalepke?

Da voznik za tabo vidi, da v avtu prevažaš otroka in, da zaradi tega ne divjaš in, da zaradi tega ne delaš prekrškov in, da ti zaradi tega ne blenda, ko blesav in, da ne trobi kot utrgana budala in zaradi tega, da opozoriš, da voziš zelo dragocen "tovor". Če pa voznik za tabo to upošteva, je pa že druga zgodba....

clock-img

26.02.2006, 19:53

clock-img

BigDaddy

pencil-img

42

IZVIRNO SPOROČILO: tinka74

IZVIRNO SPOROČILO: BigDaddy

Da voznik za tabo vidi, da v avtu prevažaš otroka in, da zaradi tega ne divjaš in, da zaradi tega ne delaš prekrškov in, da ti zaradi tega ne blenda, ko blesav in, da ne trobi kot utrgana budala in zaradi tega, da opozoriš, da voziš zelo dragocen "tovor". Če pa voznik za tabo to upošteva, je pa že druga zgodba....

Ahaaaa, se mi je zdelo da gre za kakšno takšno psihološko finto. Mi te nalepke ne bomo namontirali na avto, ker itak vozimo skladno s predpisi in "dragocenim tovorom". Od drugih zahtevati (in računati s tem) da vozijo previdneje ker imamo mi nalepko na zadnjem oknu (in seveda "dragoceni tovor" v avtu) pa je nerealno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem