writing-img

NAkup v Avstriji-poštnina?

clock-img

01.10.2008, 20:23

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljeni,

situacija je pa takšna. Imamo namen kupit DVD player v Avstriji preko internetne trgovine. Ker pa nimam nobenega poznanega v Avstriji, da bi lahko poslali na naslov, kako naj naredim?
Rekli so, da v Slovenijo kao ne pošiljajo?user posted image

Svetujte prosim!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

01.10.2008, 20:30

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Ojla; prejšnji teden sem preko neta v Avstriji naročila ročno uro Polar, ker je bila dosti cenejša kot v Lj.. Naknadno sem na njihovi spletni strani potem zasledila, da kao v Slovenijo ne pošiljajo user posted image , čeprav je njihova spletna stran tudi v slovenski različici. Skratka, ker sem bila zaskrbljena (ker sem že plačala z Eurocardom) sem kar poklicala po telefonu in vprašala kako je s pošiljanjem v Slovenijo; povedali so mi, da v SLO pošiljajo in da je kao neka čudna napaka v navodilih na netu.
Aja, je pa to trgovina iz Celovca. Če mi zaupaš ime trgovine (mogoče gre za isto trgovino) ti mogoče lahko celo kako pomagam.

Lp

Ženkica

clock-img

01.10.2008, 20:57

clock-img

saraja

pencil-img

770

ŽEnkica - trgovina je Redcoon, tako nekako! Ja, kaj če pa se ne bo dalo zmenit?Sem pa v r....ne?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

02.10.2008, 14:39

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: saraja

ŽEnkica - trgovina je Redcoon, tako nekako! Ja, kaj če pa se ne bo dalo zmenit?Sem pa v r....ne?

Baje se da zmenit, da vrnejo denar; odvisno od trgovine. Mah, veš kaj, pokliči jih, po mojem najboljš. Želim ti, da se srečno izteče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem