writing-img

NENI vse najbolše za roj. dan

clock-img

23.01.2005, 11:27

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Draga naša NENI,... :rozica::rozica::rozica:

Ni besed, da bi ti povedala, kako iskreno ti želim, da bi še letos držala v roki najmanj eno :duda: Upam, da se ti bo ta želja čimprej uresničila! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Rade te imamo in pogrešamo te,... :rozica::rozica::rozica:

:darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:

clock-img

23.01.2005, 11:30

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Še tuki: VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!
:torta::torta::torta::torta:

clock-img

23.01.2005, 11:32

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

O kak sem vesela GoYa, da si med nami,...:rozica::rozica::rozica: Kako si?

clock-img

23.01.2005, 11:33

clock-img

Anonimen

Neni, v s e * n a j b o l j š e!!! Pa čimprej trojčke, sej se javim za varuško:)-

:torta::darilo::rozica:!

lp,:fis:

clock-img

23.01.2005, 11:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Se midve - NENI VSE NAJ NAJ...:darilo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.01.2005, 11:47

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Oj Pia73,
ah, saj veš da sem ves čas med vami. ;) Odvisnost, ki je ne moreš zlahka premagati. Je pa mogoče mal popustila, tako da v glavnem sam berem, pa bolj malo napišem. Res pa da med tednom tudi ni preveč časa.

Drugač sem ok. Življenje teče naprej. Čakam marec, čeprav sem se mojemu G najavila že februarja, ampak bom verjetno še en mesec počakala do novega poskusa, ki pa vem, da bo uspel :) Bom počakala neni, da bomo šle skupaj marca v boj :bravo:

Tvoja nosečnost vidim, da poteka ok. Sem vesela. :bravo::bravo: Le tako naprej.

Pozdravček

clock-img

23.01.2005, 11:50

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tudi jaz ti želim :rozica: VSE NAJBOLJŠE :rozica:, da bi ti bilo letošnje leto bolj naklonjeno in bi bila :nosecka: ter mamica vsaj enemu svojemu :duda:.

Čeprav sva bili malo časa skupaj na forumu, vedi, da mislim nate, te pogrešam in držim :miska:, da se ti čimpreje uresničijo tvoje želje.

:angel::rozica::darilo::torta::)-:miska::pujs::rozica::angel::torta::duda::miska::pujs:

cmokec

clock-img

23.01.2005, 11:54

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

GoYa in neni pa mislim, da tudi Klarisa bo marca a, ne? Al bo ona že februarja na vrsti??? Pol bomo pa takrat res močno stiskale pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

23.01.2005, 12:01

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Mislim, da bo Klarisa že februarja.

clock-img

23.01.2005, 12:53

clock-img

Anonimen

Neni tudi iz moje srtani-vse vse najboljše9nebesa

Naj se ti uresniči vse kar sama želiš!!!:bravo::bravo::bravo::darilo::torta:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neva6:rozica:

clock-img

23.01.2005, 12:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2005, 13:03

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

tudi iz moje strani vse najboljše, za darilo pa ti želim čimprej zagledati :modri::roza:

clock-img

23.01.2005, 13:07

clock-img

luna39

pencil-img

398

Tudi od mene vse najboljše in z željo, tako kot vse, da čim preje zaslišiš tisti:ue, ue, ue, mislim prvi glas otročka. :torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::nosecka::nosecka::nosecka::miska::miska::miska:

clock-img

23.01.2005, 13:15

clock-img

neni

pencil-img

577

Oj punce, moji dragi :angel::angel::angel:

Sej vas nisem zapustila, le kako vas bi. Prav pridno vas spremljam, posebno pa tebe Pia, danes zjutraj sem na koledarčku gledala v katerem tednu si, sej veš, bi ble skupi.
Ampak drugač mi je pa čist ok, vem da nam bo letos ratalo, poskušam imet rada sebe in poskušam čimveč lepega doživet, pa uživat v majhnih stvareh,...

Ste me kar v jok spravile s svojimi sporočilci, sej veste, kolikor se delaš močnega, v srčku še vedno malo stisne ko si sam pa ob posebnih dneh.
No, jaz sem zaenkrat še sama in imam še čas za take misli, se mi pa popoldne obeta pravi naval, če se še spomnite imam tri brate in z njihovimi prikolicami mi ne bodo pustili niti dihat, kje šele mislit na drugo.
Komaj čakam da pridejo in da se bomo imeli lepo.

Hvala vsem še enkrat, tudi vam lepo medeljo.

Vedno vaša Neni:rozica:

p.s.:Klarisa gre februarja, jaz pa marca

clock-img

23.01.2005, 13:33

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

O, neni,.....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Si mi polepšala dan, ko si se javila,...

Jaz pa sem se zdajle priklopila, ker sem se spomnila, da me je koala lepo prosila, naj napišem, da ti tudi ona želi vse NAJ, NAJ, NAJ,...:rozica::rozica::rozica:

Javi, kako in kaj se ti bo dogajalo, prosim! Da bomo lahko držale pesti,... :miska::miska::miska::miska::miska:

Pa Klariso pozdravi! :rozica:

clock-img

23.01.2005, 13:55

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Neni, še jst ti želim VSE NAJLEPŠE!:rozica:
Da bo letošnje leto naklonjeno tvojim željam!
Lepo se imej in uživaj kolikor se da!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

23.01.2005, 14:14

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Vse najboljše :rozica:neni:rozica: in da se ti čimprej uresniči največja želja :duda:!

Lp
Pika74
:metulj:

clock-img

23.01.2005, 16:29

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi od mene neni ti želim vse naj,naj in da se ti uresniči največja želja v življenju:duda:,pa seveda,da bi ti bilo potem,ko ugledaš:modri:ful slabo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
V:darilo:S:rozica:E:darilo:N:rozica:A:darilo:J:rozica:B:darilo:O:rozica:L:darilo:J:rozica:Š:darilo:E:rozica:
en lp:morje:D.

clock-img

23.01.2005, 16:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Vse najboljše neni in da ti bo to leto blj naklonjeno.
:rozica::rozica::torta::darilo:

clock-img

23.01.2005, 18:12

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Tudi od mene vse najlepše pa naj se ti izpolne tista ena najmočnejša želja :duda: ....

CMOK,CMOK

clock-img

23.01.2005, 20:53

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Neni tudi z moje strani vse naj naj in naj se ti v tem letu uresniči vsaj ena goreča želja :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

clock-img

23.01.2005, 21:36

clock-img

tia

pencil-img

969

Neni tudi jaz ti želim ,da se ti izpolni najbolj skrita želja :duda:,

V:) S:) E:) N:) A:) J:) B:) O:) L:) J:) Š:) E:) !!!!

Tia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem