IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Jaz ti vseeno svetujem, da v tem obdobju omejiš nočno hranjenje res na minimum.
Ja, ampak če ji ne dam zize se prebudi. Dude noče, flaške tud niti ne. Pol mi preostane samo še to, da jo nosim po rokah... in potem zopet ta začarn krog... Če jo samo trepljam, božam ni dovolj. In če se prebudi smo za 2 uri "pečeni", predno zaspi nazaj.
bina28 - Mi čez dan nimamo teh težav, samo ponoči.
roberta - Krčki so že mimo. Smo jih pa imeli. Ne vem kaj jo tolk črviči. Kaka res ne vsak dan, ampak na 2-3 dni pa. Je pa polno dojena, tako da pravijo da takšnim otrokom ni panike, če ne kakajo vsak dan. Ima pa res malce bolj gost (ne pa trd) kakec kakor se spomnim, da ga je imel sin. Bom probala še bolj ji tisto flaško uturit.
Da bi si stiskala mleko in ji dala rižolino notr odpade, ker flaške noče, pa naj bo notr karkoli. Z Gh bom pa začela pri 5-ih mesecih (ker grem potem na operacijo in bi rada da do takrat ima vsaj kakšen obrok GH, da me ne bo preveč skrbelo, ker flaške ne mara). Ampak mislim, da ni lačna. Pri prvem sinu je bilo isto - ni spal, pa GH ni pomagala. Ampak tako zvijal in stokal pa se ni.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Sem razmišlala, da bo pa res krivo to njeno kakanje.

Ji bom probala po žlički (in seveda po flaški) dat čimveč vode, čaja, pa bom videla če bo kaj bolje. Pa upam, da mine čimprej in samo od sebe kkakor pri jolly123.