cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NF na Obali

clock-img

19.11.2007, 16:57

clock-img

Anonimen

Rabim pomoč... Kakšno dobro priporočilo za NF. Mojega user posted image  bom namreč samoplačniško naročila k NF. Raje bi kam na Obalo, ker mi je bližje... Torej, katera NF na Obali je v redu?

Pa hvala.

clock-img

19.11.2007, 17:02

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

NF je v ZD v KP. Samoplačniško ne vem. Mislim,da je imela nekaj časa naša fizioterapevrka Kristina Štajber(mislim,da se tako piše). BTW,zakaj pa bi šla sploh na NF.
Drgač reci svojemu pediatru naj te naroči v razvojno k Semičevi. Pol ti pa ona da napotnico za NF.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

19.11.2007, 17:06

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ups ,mi je kr 2x pa sem zbrisala.

clock-img

19.11.2007, 17:10

clock-img

Anonimen

Zato, ker naš pediater ni glih radodaren z napotnicami... Ne da se mi ga ne čakati ne prositi (pa šele konec decembra sva naročena). Že zdaj vem kaj bo rekel... Naj počakamo, da bo star 5 mesecev - to reče vsem. Moj mišek bo imel 2 meseca, pa je že ves zategnjen itd. Raje grem samoplačniško.

clock-img

19.11.2007, 21:41

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Meni tudi P ni hotela dat napotnice za RA, pa sem zamenjala P, ta je takoj potrdila moje sumnje na EV in nas poslala k Semičevi. FT pa imamo pri Manueli - ZD Koper

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

20.11.2007, 06:29

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kaj pa če bi kar v RA poklicala. Potem se pa narediš mono in greš kr k sestri vašega pediatra,da ti naj napiše napotnico. Ja  na NT je boljše čimprej,če je tako zategnjen. Pomagaš si zelo z handlingom (so tudi slikce tle gor na RR),vsaj malo, da se še bolj ne zateguje.
Drgač pa kr pokliči v ZD KP in vprašaj,če bi ti katera samoplačniško pokazala.
Ja v ZD so tri nevrofizioterapevtke in ena delovna terapevtka. Ena ti bo sigurno  kej pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem