writing-img

NOHTI

clock-img

22.11.2004, 09:37

clock-img

india

pencil-img

5342

:(:(TOKRAT PA SPRAŠUJEM O SVOJIH NOHTIH...HUDO SE MI LOMIJO, CEFRAJO,...PA NAJ POSKUSIM KARKOLI Z NJIMI, OD KREM,OLJA, VITAMINOV,...TO TEŽAVO IMAM ŽE OD OTROŠTVA. :(
SE UKVARJAM S PRODAJO KOZMETIKE, PA ME JE VČASIH POŠTENO SRAM, KO IMAM TAKOOOOO NEUREJENE NOHTE.:zmeden:
UMETNI PA SO PREDRAGI, DA BI SI JIH LAHKO PRIVOŠČILA, SAJ VENDAR TO STANE,MENJAVANJE,....:(
AJA, PA ŠE TO. ... DNEVNO POJEM OGORMNO KOLIČINO VITAMINOV...SADJE IN ZELENJAVA, NE UMETNIH!

HVALEŽNA BOM ZA VSAK DOBER NASVET,:rozica::rozica: HVALA ,...MIŠKA

clock-img

22.11.2004, 09:51

clock-img

mammika

pencil-img

860

kaj pa če si jih uliješ...To niti ni tko drago pa še obnavlajo ti jih vsake tri tedne....
Drugače pa nimam pojma kaj bi lahko še pomagalo

clock-img

22.11.2004, 09:53

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Miška kaj pa od Avona obstaja tekočina za učvrstit nohte, a si že poskusla. Men je naredila čudeže.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

22.11.2004, 09:56

clock-img

Tiana

pencil-img

40

Podobne probleme sem imela sama... odkrila sem oriflame olje in nadlak, ki defenitivno izboljša črvstost nohtov... ampak, sedaj nimam časa si jih urejat :(. No tud to bo prišlo...

Če rabiš kakšno inf. od oriflema, poznam nekoga ki se ukvaraja s to kozmetiko... Sama sem izprobala in se splača...

clock-img

22.11.2004, 09:56

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Star dalmatinski recept: namakanje v toplem olivnem olju. Punce tam prisegajo, da pomaga.
Pozdravček!

clock-img

22.11.2004, 10:05

clock-img

india

pencil-img

5342

Tiana, hvala za nasvet, saj mi Oriflame zadevščine poagajo,ampak, nimam dovolj časa...beri,...si ga ne vzamem.
Sicer pa se sama s tem ..z Oriflame kozmetiko ukvarjam že 5 let. Pa vseeno hvala!

Lenny...ja olivno olje,..pa limonin sok..potem pa hitro pohitim še pod česen,..njami,kako je to dobro!

LP, Miška

clock-img

22.11.2004, 14:51

clock-img

kimi

pencil-img

3836

miška nikar se ne sekiraj pač tako je tud moji nohti so čist v..., da ne rečem kaj

clock-img

22.11.2004, 16:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.11.2004, 16:20

clock-img

Urša

pencil-img

4648

:)-:)-:)- Dobr si povadala, Bagi!

clock-img

22.11.2004, 18:01

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, lepo Bagi, a meni je nerodno,ker mam cel noht popokan in razcefran, ne samo konice.
Moji so prav bolano grdi, ne muči me to, da niso dolgi.

clock-img

22.11.2004, 18:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.11.2004, 10:20

clock-img

india

pencil-img

5342

Bom jokcala, ker ma moja Anja prave kremplje, jaz pa to revščino....no,mi je danes en gospod,ko že leta med kupujem od njega, na tržnici, svetoval, naj si med in malo limoninega soka zmešam in s tem cele roke namažem....ja potem bom pa to pojedla dol!
:bravo::((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem