writing-img

NOSEČA?

clock-img

05.07.2006, 10:30

clock-img

CALAMITY

pencil-img

3

Zdravo.
Mi lahko pomagate? Zadnjo M sem imela 1.6., naslednja bi morala nastopit 29.6. Ker se to ni zgodilo, sem v petek 30. naredila test, ki je bil negativen. Zaradi simptomov, kot npr.:
- ZELO občutljive prsi,
- slabost,
- razdražljivost,
- utrujenost itd.
sem test opravila tudi danes zjutraj (5.7.). Je spet negativen! Vsake toliko sem na WC-ju, ker se mi zdi da je prišla M, pa tudi te ni. Čisto sem že zmešana, ker mi ni jasno, kaj se dogaja in če sem končno tudi jaz user posted image  ali ne user posted image .
Kaj mislite ve?

Lep pozdrav

clock-img

05.07.2006, 10:32

clock-img

Anonimen

Kakšen dan počakaj.Kolegica je že 100% vedela da je noseča test pa tega ni in ni pokazaluser posted image

clock-img

05.07.2006, 10:33

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Seveda si lahko noseča, kaj pa krvni test, ki išče le prisotnost nosečniškega hormona. V adrialabu na Parmovi v LJ imaš rezultat v dveh urah, stane pa 2800.

clock-img

05.07.2006, 11:01

clock-img

bubče

pencil-img

100

jaz sem šla v ZD...čakaš 15 min, plačaš 1.600,00 oz. nekja takega....poskusi

clock-img

05.07.2006, 12:33

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Počakaj še kakšen dan in ponovi test, ali pa se odloči za to možnost, ki ti jo predlagajo na RR. user posted image

clock-img

05.07.2006, 13:27

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Lahko da si noseča vendar imaš manj nosečniških hormonov in test pač ne pokaže. Izberi ta test ki ga omenjajo RR v zd.
Pa čimprejšnjouser posted image želim oz. lepouser posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

05.07.2006, 13:58

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Meni so trije testi pokazali negativno, pri ginekologu pa so mi takoj ugotovili nosečnost. Malo še počakaj, naredi test, če bo neg. pa pojdi h ginekologu.

clock-img

07.07.2006, 08:47

clock-img

CALAMITY

pencil-img

3

Hvala za nasvete.
Sem zdržala dva dni in danes zjutraj ponovila test. Spet negativen.
V ponedeljek (če ne bo M) bom poskusila še z enim, pol pa res preverim s krvnim testom.
Lep pozdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem