writing-img

NOSEČNIŠKI TEST

clock-img

01.11.2006, 19:35

clock-img

Emm

pencil-img

181

Živjo.
Zanima me ali mogoče ima že katera izkušnje s testom pred izostankom menstruacije.
Moja je bila zadnja 5.10 in sedaj se že par dni počutim tako slabotno,od vsega mi je slabo,glava me boli,na bruhanje me spominja da bi šla vsakih 10min.,utrujena sem in tele mišice pod pazduho me bolijo kouser posted image .
Je katera že naredila predčasno test pa ji je pokazal pravilno,ali naj še počakam 4 dni?user posted image

clock-img

02.11.2006, 05:35

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Jaz osebno bi še počakala teh nekaj dni, ker testi, ki se naredijo prej naj bi bili tako tako. Jaz ti priporočam, da še počakaš teh nekaj dni in narediš test prvi dan po izostanku M

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

02.11.2006, 07:41

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Se strinjam z zaljubljeno.Se je pa že zgodilo, da je enim pokazal + 2 dni prej.Ampak ne zanašaj se na to, raje počakaj vsaj 1 dan zamude.Dr. pravijo naj bi počakale 1 teden zamude, ampak katera od nas pa bi zdržala??user posted image

clock-img

02.11.2006, 13:55

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Zdrži in malo še počakaj! Test je lahko nezanesljiv, pa še denar stran mečeš, sanjariš pa lahko zastonj ... držim pesti za user posted image !!!

clock-img

02.11.2006, 14:25

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Emm bova čakale skupaj. Tudi jaz imam razne bolečine, znake in slutnje pa bom vseeno čakala še 5 dni. Prejšnji mesec sem delala predčasni test, ampak je bil negativen in bi bilo boljše počakat, verjetno. Imam pa tudi jaz take čudne bolečine pod pazduho in včasih se mi zdi, da mi srce bije v joških. V glavnem, bova videle, ti čez 4, jaz čez 5 dni. user posted image

clock-img

03.11.2006, 10:45

clock-img

pot

pencil-img

1487

Potrpljenje Emm, saj to je samo še nekaj dni. Če si noseča, nosečnost ne bo kar izginila, tako, da bo test takrat že zaznal dovolj hormonov, po katerih ti bo pokazal nosečnost. Držim pesti, da so znaki res plod nosečnosti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2006, 09:21

clock-img

florita

pencil-img

331

tud jaz držim pesti zate, javi nam....

clock-img

05.11.2006, 07:24

clock-img

Emm

pencil-img

181

user posted image  hvala vsem za spodbudne besede a kot kaže jokavček na začetku besedila tako se počutim jaz.
Zgodaj zjutraj v službi me je začelo zvijati v trebuhu in me boleti.Potem pa kar naenkrat ko sem šla na wc pa zagledam user posted image .
Tako da nažalost nebo ta mesec nič.
Upam Klarita da je vsaj tebi user posted image user posted image  in da skačeš od veselja.
Mogoče se ti pridružim drugi mesec user posted image user posted image .
.

clock-img

06.11.2006, 07:34

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Žal mi je zate.Neverjetno, kaj dela ta psiha.Več sreče prihodnjič!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem