cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NOVA

clock-img

14.01.2005, 15:01

clock-img

srnica

pencil-img

260

Najprej želim en lep pozdrav vsem puncam, ki sodelujejo na tem forumu.
Moram reči, da vas že lep čas spremljam, sedaj pa sem se odločila da se akivno vključim.
Vse ste res super ženske in res fantastične prijateljice, kakršnih si človek lahko le želi.Res ste čudovite!!!!

Pa jaz ?
Stara sem 26 let, imam čudovitega fanta s katerim živima skupaj in se že več kot leto trudiva za :duda:

clock-img

14.01.2005, 15:10

clock-img

žlička

pencil-img

955

dobrodosla andreja......v zadnje casu imamo veliko novih clanic........vec nas je, vec izkusenj izvemo

eno :rozica: za dobrodoslico

in da cimprej zagledas:modri::roza:

clock-img

14.01.2005, 15:11

clock-img

dadica

pencil-img

556

HALO DOBRODOŠLA, TUDI JAZ SEM SE VPISALA KOMAj DANES IN MORAM TI POVEDAT DA SO PUNCE PRAVE:rozica:
UPANJA PA NE IZGUBI:muca:

clock-img

14.01.2005, 15:11

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

pa nimamo samo veliko novih forumk, ampak tudi veliko novih nosečk, zato kar k nam, da se nalezeš našega optimizma in dobre volje.

cmokec

clock-img

14.01.2005, 15:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

DOBRODOŠLA! :):rozica:

clock-img

14.01.2005, 15:13

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Pozdravljena Andreja.

Dobrodošla med nami.
:bravo:

Držim :miska:, da tud ti čim prej ugledaš :modri::roza:

Pozdravček
Skye

clock-img

14.01.2005, 15:17

clock-img

srnica

pencil-img

260

sem nekaj stisnila po pomoti !

No skratka trudiva se in sedaj ko malo bolje poznam kako in kaj ( ker prej nisem imela pojma za BT,O itd. )
in ko čutim da bi pa sedaj res lahko šlo, sem ostala brez zaposlitve.

Sedaj pa sem v strašnem razcepu.Naj prestavim željo po otroku ali pa naj prej otrok in potem zaposlitev.
Fant ima stalno službo, lepo plačo imava svoj avto in svoje stanovanje.Brez službe pa sem 1 mesec.

Le ve, ki veste kaj pomeni si nenormalno želeti si otroka veste kako se počutim.
Fant pravi da bi že šlo, tudi če bi ostala v tem času noseča, in kakor koli se pogovarjava da bova še raje malo počakala in pazila, pa ne paziva, niti si jaz v dno duše tega ne želim.Pa niti fant zgleda da ne, ker enostavno delava na tem.

Ravnam pravilno ?Sem zelo optimistična da bo vse vredu četudi zanosim, da ne bova životarila ker vema delati s denarjem.
Kakšno je vaše mnenje ?
Otroka si pa res želim kot .... ve!!!

Pusa vsem......

clock-img

14.01.2005, 15:20

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

živijo Andrej, pozdravljena. ob vstopu ti želim čim več razveseljivega pisanja. če se želiš predstavit - ali pa si se že ?
težko si je vse podatke zapomnit, ko nas je pa toliko.
9nebesa

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=224579&id=26494&idk=91

clock-img

14.01.2005, 15:27

clock-img

TVN

pencil-img

714

Zdravo, Andreja, pa dobrodošla! Kot si mogoče opazila, sem se tudi jaž šele danes včlanila, razlog pa je bila tista moja včerajšnja črtica na CB. Sedaj samo držim pesti in upam, da bo trajalo in se obdržalo tole bitjece v mojem telesu.

Če si oba želita otročka, potem poslušaj srce in začni konkretno delat na tem. Sicer glede na leta še ni panike, pa vendar nikoli ne veš, koliko časa bo trajalo, da uspe. Poglej, midva se trudiva že več kot 6 let. Sedaj sem stara 35 let in mi res že teče voda v grlo....

Držim pesti za vaju in pozdravljam vse ostale dopisovalke!

clock-img

14.01.2005, 16:34

clock-img

Anonimen

Dobrodošla!!!!

Kakor za ve tudi zate upam,da boš kaj kmalu kaj naštimala:)-:)-:duda:

Neva6:rozica:

clock-img

14.01.2005, 16:41

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

dobrodošli obe!

obema pa seveda želim, da bi čimprej ugledali na testu :modri::roza: in postali srečki :nosecka:

clock-img

14.01.2005, 19:55

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Dobrodošla:bravo::bravo:

clock-img

14.01.2005, 20:10

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Andreja dobrodošla.
Mislim, da če si oba želita otroka, in če mislita, da bi vama zneslo, potem se prepustita užitku in veselju, saj nikoli ne veš, kako dolga je pot do otroka.

Nika, tudi ti dobrodošla med nas.

Za vsako en kup :rozica: in da čimprej ugledata :modri::roza:

clock-img

14.01.2005, 21:32

clock-img

luna39

pencil-img

398

Andreja:metulj: Dobrodošla tudi z moje strani. Tudi jaz sem pred dnevi postala nova in se mi zdi super biti tukej z puncami. Velik se dogaja, je zanimivo, hkrati pa človek lažje piše včasih, kot govori. Zato le pogum!:bravo:

clock-img

17.01.2005, 07:30

clock-img

simonas

pencil-img

887

Dobrodošla na forum! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Simona

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem