writing-img

NOVITETE

clock-img

29.04.2006, 22:33

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Ali je katera kaj zasledila da so sprejeli nov zakon o skrajšanem delovnem času (dootrokovega 6.leta ) ali pozna katera kakšno bližnjico- povezavo kjer bi se to dalo pogledat
lep pozdrav

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

30.04.2006, 09:56

clock-img

Anonimen

Če ni na strani Uradnega lista ali MDDSZ, potem (še) ne sprejet.

clock-img

30.04.2006, 13:30

clock-img

hanita

pencil-img

257

Ja , jaz sem zasledila, ne vem več na kateri strani, je pa blo sprejeto 25.4.2006, a tud na CSD mi je rekla, da bo v kratkem sprememba in da boš lahko do otrokovega 6 leta starosti delala krajši delovni čas. Podrobnosti pa ne ve. Super, kajne!!!!

To je res super, edino pravilno, da mamice preživijo prva leta čimveč s svojim otrokom, da ga same vzgajajo, ne pa da so samo pri babicah in v vrtcih. No seveda, če finance to dopuščajo.

clock-img

30.04.2006, 14:54

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

ja super je tole s skrajšanim delovnim časom - in že kar vidim kako bodo delodajalci skakali od navdušenja in vsem po vrsti to odobrili.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

01.05.2006, 13:31

clock-img

hanita

pencil-img

257

Meni na srečo so, moj direktor je res super, kar se tega tičeuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem