cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NOVOLETNO USTVARJANJE

clock-img

14.11.2004, 15:09

clock-img

india

pencil-img

5342

Lep pozdravček!
Najprej še sama sporočim, da sem trenutno brez svojega računalnika, trenutno sem na obisku in malo izkoriščam gužvo, upam, da dobim svojega čimprej nazaj.
:bravo::bravo::bravo::bravo::ups::ups::ups::ups:
Naj vam pa povem, da sem že pripravila marsikakšno idejo za novoletno ustvarjanje, v petek sem bila v Avstriji in nakupila marsikaj, dobila nove ideje in vam o vsem poročam še ta teden.
Z mojimi sončki smo že nekaj tudi naredili, bom poslikala in skenirala pa vam dala slike v album, res se da marsikaj poceni in lepo naredit. Do takrat ko se spet oglasim pa lep pozdrav vsem skupaj,
Miška o1:bravo::bravo::bravo:

clock-img

14.11.2004, 15:13

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

No lušno Miška01...komi čakam da vidim. Jest sem lani sicer svečke iz gela delala..letos bom pa kej drugega....

clock-img

14.11.2004, 15:38

clock-img

Anonimen

Ohojj Miska01 Te že nestrpno pričakujem..pa da kakšne ideje ukradem:)-:)-:)-pozdrave iz:morje:

clock-img

14.11.2004, 16:04

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Tudi jaz sem nekaj že ustvarjala. za voščilnice sem že odločena, da bom namesto njih naredila oz. poslala koledar. Glede dekoracije stanovanja pa sem si v IKEI nakupla full lepe lučke zvezdice v obliki zavese in nisem mogla, da jih ne bi obesila na okno.Poleg tega sem naredila severnega jelena božička in medvedka božička.

Bom dala slike v album!

Pa obilo lepega ustvarjanja!

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

14.11.2004, 19:01

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Voscilnice bom izdelala tako, da bom sliko od Jakoba dala v bozicno/novoletni okvircek in vseskupaj sprintala z printerjem za digitalne fotke. Je pa papir taksen, da naredi obliko razglednice in ima gor ze narisane crte.

clock-img

14.11.2004, 19:55

clock-img

ninca

pencil-img

995

komej čakam nove ideje...sem pa že delala angelčke pa voščilnice pa svečke,...letos 9nebesa

clock-img

14.11.2004, 20:43

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

O MIŠKA 01 LEPO DA SI SPET NE RR LP. TARA:sloncek:

clock-img

14.11.2004, 20:44

clock-img

Anonimen

Miška, komaj čakam ideje. Pa slikce:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem