writing-img

NOVO UPANJE!

clock-img

24.04.2006, 22:44

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Ja najprej bi prosila da moderatorji ne zbrišejo te teme ampak temo na splav/upanje po splavu,ker sem mal zgrešila forum.

No punce zdaj pa k vam.Vidim da ste vse dočakale user posted image .No moj dan je biu danes še tolko lepši ker sem po 6 mesecih dobila službo!!!!Tko sem vesela da kr res ni,jutri imam razgovor ob 10 tko da držite pesti.
Aja kaj pa kako načrti za nove pikice?

clock-img

25.04.2006, 09:50

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Čestitam za službo!!!! user posted image user posted image user posted image

Si dolgo iskala?

clock-img

25.04.2006, 11:04

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pilotgirl, cestitam za sluzbo, je sigurno dobro, da ti 8 delovnih ur na dan odvzame kaksne grde misli user posted image  vsaj meni sluzba zelo pomaga, ker cist padem notri v delo in je ura en, dva ,tri 16 :)
danes je 4 tedne od mojega UPN in ni sledu  kaksniuser posted image  , ampak se se ne sekiram.. prej sem jo imela na cca 34 dni, tko da vsaj se en teden ne pricakujem. bomo videli, kaj bo.. midva bova pocakala dve, pol pa bomo spet zascito spravili v predal in veselo na delo. upam, da bo to ravno na porocnem potovanju user posted image user posted image  da bomo kaj uvozili user posted image
pridne bodte pa uzivajte v soncku

clock-img

25.04.2006, 11:56

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Ja jst sem bla od oktobra lanskega leta brez dela,tko da si moreš mislit kako sem vesela!!!user posted image user posted image user posted image

No meni pa user posted image  zgleda končuje,jupi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem