IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Moje mnenje (pa zdej ne pasti vse dol
) je, da je za otroke bolje, da ne rastejo v sterilnem okolju. Tudi če pojejo/poližejo kakšno "****rijo" se mi zdi, da vse to krepi njihov imunski sistem. In veliko mamic novih oblek sploh ne pere, ampak direkt hop na otroka - kdo jih je pa tiste obleke po rokah in ne vem kej še metal...
OK, bom kr nehala, ker je lahko to debata brez konca. Pač kakor komu paše in koliko si lahko privošči, ane?!
naš ima vse od a do ž rabljeno, če le dobim vse, kar iščem, ok tu pa tam kupim kaj za moje lušte, pa mi zato takrat ni treba gledat na ceno

...mi je prav noro poslušat tisto v stilu "veš kolk smo dali za to in ono?!" ipd., ker vem, da bi lahko enako stvar rabljeno našli za pol cene

npr.
oblačila (seveda tudi čisto in prav vse ostale stvari iz trgovine)? --> prav tako jih opereš v stroju, kot tista iz trgovine, ki so jih imeli v rokah "tujci" v tovarnah, pri katerih pa res ne veš, v kakšnem stanju so na delovnem mestu, kaj šele, da bi vedeli, kje vse se je to vlačilo po skladiščih, ladjah, kontejnerjih...da je to, da je imel stvar na sebi en drug otrok bolj bljak od tega...hmm
niti najmanj, da si ne bi mogli privoščit novih stvari...preprosto, škoda mi je, ker vem, da lahko everčke tudi drugače porabimo