writing-img

NOv zakon za velike družine???

clock-img

14.01.2008, 13:59

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

A se res pripravlja kaj novega?
Danes mi je namreč neka znanka rekla, da je učiteljica njenega sina četrtič noseča in da je v pripravi zakon, ki bo omogočil materam štirih ali več otrok upokojitev!?
Meni se sicer to zdi skoraj nemogočeuser posted image , ampak vseeno, a je slišal kdo kaj o tem?

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

14.01.2008, 14:21

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Bolj dvomim v to.Če bi bilo pa res bi bilo to fantastično,mislim da bi potem vsaka ženska imela toliko otrokuser posted image

clock-img

14.01.2008, 15:06

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ja greš v pokoj če imaš 20let delovne dobe

clock-img

14.01.2008, 18:59

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

A veš kaj bolj konkretnega o tem? Ali vsaj kje kaj najdem?

clock-img

14.01.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

20 let delovne dobe in štirje otroci? Hmmm... kako pa to skombiniraš? 2 x dvojčki? Rojstvo najmanj enega otroka pri 45-ih letih? Ali greš pač v penzijo pri 45-ih, ko rodiš 4. otroka, prvi je pa že polnoleten in si ti že babica? user posted image

clock-img

15.01.2008, 12:22

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Verjetno je tudi starostna omejitev ali kaj? Ali pa larifari...user posted image

clock-img

15.01.2008, 12:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

20 let delovne dobe in štirje otroci? Hmmm... kako pa to skombiniraš? 2 x dvojčki? Rojstvo najmanj enega otroka pri 45-ih letih? Ali greš pač v penzijo pri 45-ih, ko rodiš 4. otroka, prvi je pa že polnoleten in si ti že babica? user posted image

Ko je moja mami rodila mojo sestro je imela glih 20 let delovne dobe, tak da to ni neki nemogočga. Če greš pri 20ih delat, maš vmes 4 otroke, greš pol pr 40ih v penzijo. Kaj je pa to tak nemogočgauser posted image
Mi smo bli štirje oz. 5 otrok(en umrl ob rojstvu), pa je mami mela 38 let delovne dobe k je šla v penzijo.  Pa še to invalidsko, drugač bi verjetno še vedno delalauser posted image
Če je tak zakon, superuser posted image

Mislim da se pa noben sam na podlagi tega ne bo odločal za več otrok. Če se bo pa sam na podlagi tega odločil mu pa itak neki manjka-v glavi.

clock-img

15.01.2008, 13:06

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Tega zakona bi bila pa tudi jaz vesela. Poleti bom rodila četrtega otroka in imela 16 let delovne dobe, ja če mlad začneš je vse mogoče.

clock-img

19.01.2008, 06:41

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Meni se tudi zdi, da ej to možno. Jaz bom imela pri 33 tretjega otroka in 9 let delovne dobe, pa sem šla delat (otroke in službouser posted image ) po študiju. Komot bi imela še enega, preden dopolnim 20 let delovne dobe in preden bom babicauser posted image

Kje ste našle kaj o tem zakonu?

clock-img

21.01.2008, 07:41

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Če je to res, grem takoj delat četrtega, tri že imamo. Delovne dobe imam pa tud že 16 let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem