writing-img

NS - koncno docakala

clock-img

17.08.2005, 20:28

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Danes sem namrec imela NS - meritve so super in detece zgleda ok. Bilo je super - na trenutke so se mi kar ocke zarosile. Malo smo skakali, da se je :duda: prav postavil, ampak glavno, da je ok. Seveda me je zanimal spol, ampak sem rekla, bom na koncu vprasala - naj prvo pogleda, ce je vse ok...

Nakar presenecenje - G je sredi pregleda rekla: "Joj, tako lepo se mi kaze, da bi kar spol povedala." Jaz seveda - povejte. In pravi, da se ji zelo konkretno zdi puncka. Jaz seveda v devetih nebesih....

Kolikor vem, je napoved spola na NS bolj ziher za fantke. So kateri napovedali puncko na NS in je res bila? Oz. - kako ziher je napoved spola pri tej velikosti? vem, da ni 100%, koliko pa je priblizno? Se trudim, da ne bi napovedi jemala prevec resno, ampak ko pa je kar sama zacela in delovala tako prepricano :zmeden2:

Ima katera podatek, kolko je ziher? predvsem glede deklic.

clock-img

17.08.2005, 20:51

clock-img

lenika

pencil-img

6143

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Na vprašanje pa ti žal ne znam odgovorit.

clock-img

17.08.2005, 21:01

clock-img

Ezi

pencil-img

716

No, super marty5 :bravo:
Je lep občutek, a ne? Takrat sploh dojameš, kaj se dogaja. V tebi9nebesa
Glede spola pa ... naj te malo muči, pa boš na morfološkem še enkrat vprašala :hudicek:
No, malo se hecam, ampak tudi jaz ne vem, kako je s tem;)

:rozica: Ezi

clock-img

17.08.2005, 21:08

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Meni je G na NS napovedala punčko.. na morfologiji smo odkrili fantka.. :bravo:

clock-img

17.08.2005, 22:48

clock-img

valči

pencil-img

2344

Meni je na NS videl fantka,
pri 32. tednih pa punčko.
Bravo za zdravega otročka,karkoli že bo:metulj:

clock-img

18.08.2005, 07:34

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Super marty5, da je le z otročkom vse vredu. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz imam danes čez dobro uro pregled pri ginekologu, pa bom potem pod novo temo "fenruarčice" javila kaj je kaj novega.

Pobožajte svoje trebuščke :rozica:

clock-img

18.08.2005, 08:31

clock-img

marty5

pencil-img

1570

No, saj naj bo kar bo - če bo fantek ali punčka, oba bomo imeli nadvse radi oz. že kar imamo. Se mi zdi, kot da se je celotna družina zbližala zaradi :duda:. Pa ima komaj 7cm :)

Samo mojega :love: moram malo umirit. Včeraj je kar takoj začel klicarit ljudi in razlagat, da mi pa bomo imeli Ano (on je že kar določil ime....). Sem mu rekla, da je daleč od sigurnega, pa je še kar naprej žvižgal cel večer ;)
Se mi zdi, da je njega NS še bolj prevzela kot mene. Skratka, oba sva 9nebesa.

Lep dan vsem :rozica:

clock-img

18.08.2005, 12:52

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

moji kolegici so na NS povedal da bo :modri:, kasneje na morfologiji (drug G) pa da je 100% :roza:

nič ni ziher, razen to, da je :duda: notri :)

clock-img

18.08.2005, 16:23

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

marty5! Jst mam tudi jutri pri dr. Reševi NS in me zanima, če ti je kaj posnela na CD oziroma VHS ali pa če si videla, na kaj lahko posname, če jo prosiš?! Rada bi namreč posnetek, pa ne vem, kaj naj vzamem s sabo: CD, DVD ali VHS kaseto. Kaj pa slikico si dobila? Hvala ti!

clock-img

18.08.2005, 19:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Se mi zdi, da se večkrat zmotijo in napovejo :roza:, ker se lulček ne vidi...kakorkoli, glavno da je vse v redu...:bravo::bravo::bravo: Pa veliko počivaj! Srečno

clock-img

18.08.2005, 19:57

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Katjandraz,

zal nisem videla, na kaj lahko posname. nisem niti pomislila, da obstaja ta opcija - mi je zdaj kar zal....Jaz sem dobila 2 slikici. Najbolje, da poklices in vprasas, kaj naj s sabo prineses.

Srecno!

clock-img

18.08.2005, 20:19

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

hvala za odgovor! Klicala sm pa že, a sestra, k se oglasi, ni bila sigurna, rekla je le, da VHS misli, da nimajo. Bom vse vzela s sabo in upala, da bo kaj prav prišlo. Komi cakam, da vidim pikco in da mi povejo, da je vse ok.

Lep večer!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem