cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NS in DHT v UKC Mb

clock-img

28.07.2011, 13:14

clock-img

Anonimen

Zanima me, koliko mora biti stara user posted image , da ima brezplačen pregled NS in DHT.

Danes sem se naročala v UKC Mb in ko sem povprašala glede DHT, mi je sestra odgovorila, da na napotnici nimam napisano user posted image Bila pa sem seveda pri nadomestnem ginekologu user posted image
Ali lahko na dan,ko sem naročena zahtevam tudi DHT???

clock-img

28.07.2011, 14:26

clock-img

malamala

pencil-img

30

35 let na dan poroda
meni so DHT naredili pri NS avtomatsko, ne vem pa, če je bilo napisano na napotnici (moja g. mi ni nič rekla)

clock-img

29.07.2011, 20:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: malamala

35 let na dan poroda

sem že 35 user posted image

clock-img

29.07.2011, 20:33

clock-img

Anonimen

133 ogledov strani, a le en odgovor user posted image a ste vse tolk mlade, al kaj??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

01.08.2011, 12:30

clock-img

nepremagljiva

pencil-img

229

Ne, ene smo že toliko stare, da imamo še kaj drugega gratis. user posted image

Drugčae pa ja, ta meja je 35 let kot je že ena napisala. Za DHT pa moraš imeti napisano na napotnici ali pa se za to pokaže potreba pri opravljeni NS. (recimo da nuhalna ni ravno čisto ok) Takrat ti predlagajo še kakšen drug test, kot je DHT ali pa amniocenteza.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem