cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NS in porodnišnica KRanj

clock-img

15.10.2007, 18:51

clock-img

majanagaja

pencil-img

29

Mogoče je bilo že kje kaj napisano, pa vendar. NS mi bodo izmerili v porodnišnici Kranj. Me pa zanima, ali imajo tam 2D oz. 3D ultrazvok? Mogoče katera ve? Je pa tam, če si njihov pacient brezplačno.
lp

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

clock-img

15.10.2007, 19:52

clock-img

Ulla

pencil-img

192

Mislim, da imajo v Kranju najnovejši 3D ultrazvok.

clock-img

15.10.2007, 20:25

clock-img

marita

pencil-img

542

nisem vedela, da imamo tud v Kr merjenje nuhalne? Kdo pa ima licenco? Namreč mene je g. poslala ali v Domžale ali v Lj.

Marita

clock-img

15.10.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Ja ampak v Kranjski porodnišnici nihče nima licence za merjenje licence.

clock-img

15.10.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Pardon-za merjenje NS

clock-img

16.10.2007, 09:42

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Drži, v KR imajo najnovejši 3D UZ in opravljajo tudi pregled, enakovreden NS, s to razliko, da ne napovedo verjetnosti 1:xxxx, da bo se bo otrok rodil z Downovim sindromom (zdravniki, ki imajo licenco, to lahko delajo - podatke o starosti in dolžini NS vstavijo v računalniški program in ta "vrže ven" verjetnost) - tako so meni rekli na pregledu, ko sem vprašala, kakšna je zanesljivost take meritve NS.

clock-img

16.10.2007, 09:46

clock-img

marita

pencil-img

542

UZ imajo res dober, ekran je ful velik, se zelo dobro vidi. Jaz sem imela tam en pregled, drugače imam g. v ZD. V prvo sem šla na nuhalno v Domžale, sedaj v drugo pa v Dravlje.

clock-img

16.10.2007, 09:53

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Točno tako kot je napisala Miska2: UZ je res top od top...izmerijo ti vratno gubo (svetlino), natančno pregledajo vse vidne organčke in okončine, prisotnost nosne kosti. Ne dobiš tveganja v obliki 1:xxxxxxx, ampak če človek ve mere in dolžino nosečnosti, se da to prav dobro izračunat s programčkom na internetu.
Sicer pa, če ti nekdo izmeri svetlino in je le-ta okej, tako nima veze številka 1:xxxxx.  Skratka tudi jaz sem imela tovrsten pregled v Kr porodnišnici - zastonj, 50 evrov (kot bi me sicer stala nuhana) pa sem raje namenila čemu drugemu.

clock-img

16.10.2007, 10:00

clock-img

sončk1

pencil-img

87

Sam eno vprašanje, kako je s tem 3D, če ne želiš vedet spola?? Mogoče čudno vprašanje...ampak morm vprašat user posted image

mi bi radi mel dojenčka

clock-img

16.10.2007, 13:26

clock-img

Ilije

pencil-img

945

IZVIRNO SPOROČILO: sončk1

Sam eno vprašanje, kako je s tem 3D, če ne želiš vedet spola?? Mogoče čudno vprašanje...ampak morm vprašat user posted image

Pač pred pregledom poveš G, da nočeš vedet spola in ti ne bo povedal.

clock-img

16.10.2007, 14:25

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Točno tako.
Jaz bom glihkar rodila in še zdaj ne vem spola.
Sva pač ginekologinji preden je začela gledat povedala najino željo, pa je rekla: Ok, potem pa ne bom gledalauser posted image

clock-img

16.10.2007, 18:57

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Nama pa G sicer ni nameraval povedati spola, vendar pa je novi UZ v KR tako jasen (in še ekran imaš ves čas pred seboj), da ni bilo mogoče, da ne bi ugotovila, kaj imava...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem