writing-img

NS v KR, SG ali Litiji

clock-img

10.01.2007, 23:04

clock-img

lady7

pencil-img

37

Ali je bila morda katera na nuhalni v Kranju, Slovenj Gradcu ali v Litiji.

Kdo jo je delal in če ste bile zadovoljne?
Pa kakšna je bila cena in kje jo opravljajo ?

Najlepša hvala in lep pozdrav.

clock-img

11.01.2007, 13:13

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Živjo lady7!

Ekstra kaj ti ne bom mogla pomagat, ker tudi mene zanima priimek osebe ki NS opravlja v Slovenj Gradcu, vem edino to, da je v SG za plačat 12.000 SIT. Upam, da se bo javila katera, ki je tam že bila, da pove bolj točno. Sama se sicer odločam med Velenjem, Mariborom in zdaj SlovenJ Gradcem.

mojeustvarjanje

clock-img

11.01.2007, 13:46

clock-img

Anonimen

V kranju noben ginekolog nima licence, tako da ti tveganja ne izračunajo.
imaš pa v 12. tednu pregled, ki je prav tako namenjen pregledu nuhalne svetline, vendar brez izračuna. je brezplačen. če se boš odločila za kranj, prosi, če ti lahko pregled naredi dr. Rizner

clock-img

11.01.2007, 13:50

clock-img

Maggie

pencil-img

151

Jaz sem bila v Litiji, NS opravlja g. Jožica Kežar, ona je super, opravlja jo v Zdravstvenem domu v Litiji, se je pa z novim letom podražila s 7jurjev na 42 eur.

Priporočamuser posted image

clock-img

11.01.2007, 14:05

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz nič ne vem o tem, da bi pri nas v SG imel kdo licenco za nuhalno, jaz sem šla v MB!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

11.01.2007, 17:30

clock-img

Anonimen

V Slovenj Gradcu ima licenco dr. Lužnik, ki je menda tudi hkrati tudi predstojnik porodnega oddelka bolnišnice.
Cena je menda 50 EUR, najbolje pa je poklicati zjutraj od 7.30 direktno njega v bolnišnico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem