writing-img

NS v Rogaški

clock-img

30.07.2008, 11:46

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Punce ju3 imam pregled v Rogaški sicer sem imela sam telefonsko vendar se telefonska ujema z Dr. Franič, pa koker sem gledala seznam je edini, ki v Rogaški dela NS. je bla katera pr njem? Predvsem pa me zanima kje ga najdem?

clock-img

30.07.2008, 12:00

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Dr.Franič je v 1.nadstropju v zdravstvenem domu v Rogaški. Tam pri lekarni (leva vrata) greš noter in po stopnicah gor,na levo in do konca. NE moreš zgrešit.

Sem ga imela za osebnega ginekologa,potem sem ga pa zaradi slabih izkušenj zamejala.

Ko sem bila na NS je bil tiho,če sva ga kaj vprašala,je na hitro nekaj zdrdral-kot da mu je bilo vse odveč. Pregled je bil endvatri gotov. Mogoče pa je imel samo slab dan.user posted image

Sem bila pa zdaj drugič na NS pri dr. Pelkičevi v MB in je bilo super. PA tudi dr.LUkman (Ptuj) ti zelo fajn vse razloži.

< Sporočilo je popravil žarnica -- 30.7.2008 12:01:53 >

clock-img

30.07.2008, 12:30

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

men ga je priporočala prjatlca in je rekla da je blo super..... bomo vidl.... upam da bo vredu in da bo povedal kar je treba in da dobim kako slikico ker nimam še nobene

clock-img

30.07.2008, 14:11

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Jaz sem bila pri njemu decembra. Vzel si je dobrih 30 min časa in mi vse pokazal, ter mi dal tudi slikice. Napisal mi je izvid in res nimam kaj , da ga ne bi pohvalila. Kje se nahaja pa ti je napisala že Žarnica. 

clock-img

30.07.2008, 15:21

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

ja hvala za napotke žarnica sem se ti prej pozabla zahvalit bomo šli mal prej od doma da bomo našli..... mojmu sem rekla da nej kamero polek vzame da bo par sekund monitor posnel da bom lahko še pol babiki in dediju ter seveda sineku (mal je še premali da bi šel polek 2 leti in 3 mesece) pokazala upam da bo G pustil? Sej ne pričakujem nič posebnega v prvo sem bla pr Strahovi pa je bla precej nasramna in nebi šla več k njej in zato mi je prjatlca svetovala njega kak pa bo bomo pa vidli najbolj pomembno mi je da bodo rezultati dobri....
Potepinček lepo je slišat dobro izkušnjo hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2008, 21:12

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Evo če bo še katero zanimalo.... super zdravnik vse nam je razložil in je bil zelo prijazen vzel si je veliko časa in na koncu razložil še vse številke na izviduuser posted image user posted image user posted image user posted image ful zadovoljna sem in priporočam tudi ostalimuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

31.07.2008, 21:38

clock-img

RENY19

pencil-img

99

Ojla nosecnice....  tudi jaz sem bila v Rogaski  pri tem zdravniku na NS .  moj g in ta G se osebno tudi poznata tko da ga je moj G priporocal  meni. Jaz sem bila zadovoljna s pregledom in z izvidom ... ful se je potrudil. celo spol mi je namignil kateri bi lahko bil pa ceprav mi je itak vseeno kaj  je sam da je  beba zdrava. lepo nosecnost   vam zelim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem