writing-img

NS v porodnišnici

clock-img

10.01.2009, 18:11

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo, naročila sem se na NS v Lj porodnišnici in pregled komaj čakam, sedaj pa gledam po internetu in nikoder ne zasledim ali dobiš slikce in posnetek? Je katera bila? user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

10.01.2009, 20:39

clock-img

KT

pencil-img

2747

Pri Tulovi sem vse dobila, res pa je, da sem bolj stara koka tako, da se mi je morala posvetiti, pa še en kup učečih se nadebudnežev je bilo zraven, ki so se z UZ igrali (seveda z mojim privoljenjem).

Slikice dobiš zagotovo - sem videla tudi ostale ven hodit s slikami, za posnetek pa lepo prosi, če pa prideš že s CD v roki pa po moje sploh ne bo panike.  

clock-img

10.01.2009, 22:38

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Jaz sem bila lani septembra v Ljubljani, preko napotnice. Slikice dobiš (jaz sem dobila 3), za posnetek pa žal ne bi vedela.

clock-img

11.01.2009, 14:31

clock-img

M1987

pencil-img

656

KT človeku se leta ne štejejo po starosti, ampak po srcu user posted image  to si pa zagotovo še mlada, a je tako? user posted image  Hvala vama za odgovor, LP user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

11.01.2009, 21:07

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: M1987

KT človeku se leta ne štejejo po starosti, ampak po srcu user posted image  to si pa zagotovo še mlada, a je tako? user posted image   

Po srcu zagotovo, po letih pa me malo gubice izdajajo, a jih prodajam za smejalne user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem