writing-img

NUJNO!

clock-img

02.06.2008, 14:44

clock-img

Janice1

pencil-img

61

pozdravljene, nujno rabim pomoč.Imam močan glavobol, temperaturo 37,7, in bolečine v desni dojki spodaj pod bradavico na desni.Ali lahko vzamem Lekadol ali kako drugo zdravilo?Dojim in še nekaj me zanima:bi lahko prišlo do tega, da bi imela mastitis?Zatrdlin ne čutim, samo močno bolečino, tudi ko ne dojim.hvala za pomočuser posted image

clock-img

02.06.2008, 14:50

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Pozdrav, Takoj Lekadol in mrzel obkladek na dojko, iztisni si mleko, potem pa k zdravniku, lahko je začetek mastitisa seveda, še ni zatrdline, ki se lahko pojavi po 15 urah od začetka.user posted image
Upam, da je ne bo in ne bo izcedek mleka gnojni, tako sem se jaz poslovila od dojenja, še danes se tepem po glavi, da nisem prej odšla k zdravniku.
Srečno in uspešno opravi.
Pia

clock-img

02.06.2008, 14:50

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Seveda je možno, da si dobila mastitis. Probaj iti pod vroč tuš in zraven masiraj dojko. Meni je bolečina takoj popustila. To sem delala na cca 2-3 ure (po dojenju) in se mi je stanje normaliziralo v enem dnevu. 

clock-img

02.06.2008, 14:54

clock-img

srki

pencil-img

9222

Odpravi se k zdravniku, pa ti bo povedal, kako in kaj. Lahko da gre za mastitis. 

clock-img

02.06.2008, 15:30

clock-img

madasa

pencil-img

287

Pozdravljena,
meni se je zgodilo isto; mala je bila stara 1m dojka me je bolela okoli kolobarja in vročina mi je narasla v roku 2 ur na 40 stopinj. Zatrdlin na dojki nisem imela (bile so čisto mehke) Pojedla sem lekadol in zdravnica me je odslovila tudi samo  z lekadolom. Naslednji dan  sem pa bila čisto ok, kot da ni bilo nič. Aja dojila sem pa normalno naprej.
čimprejšnje okrevanje in lp

clock-img

03.06.2008, 18:00

clock-img

Janice1

pencil-img

61

Hvala, stanje se mi je stabiliziralo, vendar bi vseeno šla k zdravniku.Grem k ginekologu ali k splošnemu?

clock-img

03.06.2008, 18:19

clock-img

mml

pencil-img

4156

Če nimaš vročine ali hujše rdečine, zatrdline na dojki nima smisma hodit k zdravniku, ker gre sam oza zamašen mlečni vod, to pa lahko odpraviš s toplimi obkladki, tuširanjem z vročo vodo + masažo in dojenjem. Če pa se ti stanej slabša in imaš vročino se pa le odpravi k splošnemu zdravniku. Upam, da ne bo nič hujšega.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

03.06.2008, 21:10

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

Hvala, stanje se mi je stabiliziralo, vendar bi vseeno šla k zdravniku.Grem k ginekologu ali k splošnemu?

splošnemu.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

03.06.2008, 21:10

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

splošnemu

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.06.2008, 12:39

clock-img

petra05

pencil-img

94

meni se je 2xpojavil madež na dojki in vročina ki je narasla do 39 stopinj, sem klicala babco je rekla naj vzamem lekadol grem pod tuš masirat in spumpat vendar mi temperatura ni padla zato sem šla k zdravniku pa mi je dal antibiotike hiconcil.Ponoči sem se morala preoblečt ker sem se tako spotila potem je blo pa ok,tamala je kljub antibiotiki jedla moje mleko tako mi je bilo rečeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem