cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NUJNO! MB-Delovni čas dežurnih G. v bolnišnici?

clock-img

18.01.2007, 14:43

clock-img

Anonimen

Ker imam težave in moja G, danes ne dela sem se odločila, da bom šla na urgenco in k dežurni G.
Samo ne vem kakšen delovni čas imajo in kam se naj obrnem.

Prosim, če mi katera pomaga.

clock-img

18.01.2007, 14:51

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Punca.. Gres v porodnisnico, spodaj so ena vrata, pozvonis in nekdo te bo oskrbel. Tam ti morajo nuditi 24 urno pomoc. Ponavadi so zelo prijazni. Kar pohiti, ce si v dvomih!  Pa sporoci kako je bilo!

Gospa sem.

clock-img

18.01.2007, 14:58

clock-img

Anonimen

Kolegica mi je rekla, da v porodnišnici sprejemajo samo tiste nad 20tednom, jaz pa sem komaj v 17t. Tako, da bi naj šla na ginekološki oddelek, za katerega pa ne vem kakšen je delovni časuser posted image , pa še prej bi mogla baje imet napotnico od dežurnega zdravnika. Zato pa sprašujem če katera ve kakšen je točen potek tega.

clock-img

18.01.2007, 15:00

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Anonimna. Bejzi tja, povej kako je in te ne bodo nagnali!! Verjemi!! Kvecjemu te bodo poslali kam drugam. Nekam moras iti in nekdo te bo sprejel!! A krvavis al kaj drugega?

Gospa sem.

clock-img

18.01.2007, 17:16

clock-img

Čakajoča

pencil-img

281

Pred 20. tednom greš na ginekologijo v !. nadstropje in tam te bedo sprejeli in pregledali!

Vso srečo!

clock-img

18.01.2007, 22:57

clock-img

Anonimen

Toliko, da se javim kako je blo.

Hvalabogu me niso obdržali tam čeprav je zdravnik že razmišljal o temuser posted image

Moram pa rečt, da bi mogla od 4 do 7 čakat, da je začel delat dežurni zdravnik v stolpnici, ki mi je moral napisat napotnico za G. Na ginekologiji me niso smeli prej pregledat. Za umret! Moj user posted image  je že prav peno na sestre, pol pa še na zdravnike na urgenci, da so se zmigali in mi dali prej to napotnico.
Ko pa sem prišla nazaj na ginekologijo me je ena sestra zelo potolažla ja, vrat bi ji najraje zavila. Ja gospa, bolečine so pa ja čisto nekaj normalnega v nosečnosti. Dobro, da se nisem rabla razburjat, ji je kar user posted image  povedal cele litanije pa je utihnila. Nato je poslala drugo sestro, ki pa je bila pravi angelček, pa dr. Bali pravtako. Sprebodli so me celouser posted image ,  ampak sam da je moja pikica ok. Sta me ful pomirila. Čeprav moram jutr spet nazaj na dodatne preiskave.
Zdaj pa ležat in počivat, kot je predpisano.

clock-img

19.01.2007, 12:11

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Da le nič ni!! Tak to je v našem zdravstvu, nas seveda skrbi za naše zaklade njim pa je vse to (naše težave) tak normalno!! Pač se je treba malo skregat pa vse gre, žal le tako nekaj dosežemo.
Moram povedat, da sem tudi jaz imala neke težave in laufala po urgenci pa hvala bogu ni bilo problemov niti pri dežurnem niti na oddelku.
Upam da se bo tudi za tebe vse končala v najlepšem redu, ne upam bo se user posted image !!

Še eno user posted image  za srečo!!!  ČAO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem