writing-img

NUJNO-VROČINA, HROPENJE ZAMAŠEN NOSEK

clock-img

22.07.2006, 18:38

clock-img

miška1

pencil-img

76

Moj mišek(5m) ima že cel dan zamašen nosek(včeraj tudi), ko diha je slišat rahlo hropenje in sedaj ima še 38,2 vročine. Sedaj sem mu dala pol svečke in spat. Ma je prav bogi. noče niti jest preveč. So to mogoče zobki ali kaj drugega?

lp

clock-img

22.07.2006, 18:52

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Miška, jst bi šla kr k zdravniku, če ima zamašen nosek in hrope,...to sigurno niso zobki. Pokliči dežurnega in se posvetuj z njim.

engauser posted image za tvojegauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

22.07.2006, 19:03

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kar k dežurnemu pediatru se odpravi, to sigurno niso zobki. Tudi mi smo imeli isti primer in smo imeli laringitis.

clock-img

22.07.2006, 19:54

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Pejta kar takoj k zdravniku. Ker če ima zamašen nosek in zrave hrope, to 100% niso zobki, to je bolj verjeten kakšen virus, ki zdaj veliko razhaja okrog.

Pa sporoči nam kako in kaj!

clock-img

22.07.2006, 22:39

clock-img

miška1

pencil-img

76

Bili pri dežurnem zdravniku in je ravno svečka prijela in je bil pravi divjak, kot da mu ni nič.Drugače so rekli da je vse v redu in da je lahko kakšna vioroza. Tri dni naj ga opazujemo in pol če bo kaj narobe naj pridemo nazaj.

lp

clock-img

23.07.2006, 19:43

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Miška, upam, da je tvoj mišek že boljše, viroze ponavadi hitro minejo, če niso kakšne bolj zategleuser posted image No, vam želim, da boste kmalu zdraviuser posted image

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem