writing-img

NUJNO- hauck jeep 3 kolesnik

clock-img

01.08.2009, 22:39

clock-img

ursha

pencil-img

97

danes je mojemu razneslo srednje kolo (gumo) na vozičku Hauck jeep 3 kolesnik, guma se ne da "zaflikat", pa me zanima ali mogoče katera/kateri ve kam naj se obrnem, da bi mi zadevo popravili oz. da bi dobila novo. mimogrede vozička se ne da dobiti pri nas, bi pa rabila imet kolešček pred naslednjko soboto, ker gremo na morje

že vnaprej hvala za pomoč oz. nasvet.

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

clock-img

01.08.2009, 23:34

clock-img

glen

pencil-img

1870

Mi smo dobili novo gumo na servisu koles,nam je pa takrta počila guma na vozičku quinny freestyle

clock-img

01.08.2009, 23:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2009, 07:30

clock-img

ursha

pencil-img

97

najelpša hvala za nasveta, upam, da nam rata :)

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

clock-img

05.08.2009, 13:53

clock-img

ursha

pencil-img

97

no to pa je štorija user posted image , vprašam baby center in rečejo da morajo vprašati serviserja, mineta 2 dni, jih vsak dan itak kličem, no potem sem spet sitna če že imajo kak info od serviserja pa mi končno dajo mail, da mu pošljem sliko vozička, ker kao če je star model se rezervnih delov ne da dobiti, ali pa se čaka nenormalno dolgo nanje. In potem jst čist obupana pošljem mail gospodu in ne moreš verjeti mi takoj napiše nazaj da imajo 10 colske gume v vsakem baby centru v redni prodaji in cena je 15€.....mislim to bi mi lahk že una kokoška v BC povedala da jih imajo, obup.

skratka gume za Hauck Jeep imajo na zalogi v vsakem BC user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem