writing-img

NUJNO-okoli se potika bogi kuža

clock-img

07.09.2006, 14:04

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Okoli naše ulice se že cel teden potika kužek.

je zelo v  salbem stanju, je tudi precej star že. Noče ne piti ne jesti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo poležava v senci in je čisto poklepan. Sploh ni življenja v njem.user posted image user posted image user posted image

Bi ga sama vzela pa imamo 2 kužka in še enega hudega in lubosumnega bi se kar naprej tepla.
Kam lahko pokličem v zavetiče za Komendo?? Vem da občina nima sklenjene pogodbe z nobenim zavetiščem ker sem že lansko leto klicarila ko je en pred našim pragom pustil psičko in 4 mladičke.

Pomoč kaj lahko nardim s psičkom.

clock-img

07.09.2006, 15:22

clock-img

clea

pencil-img

863

revček user posted image
odnesi ga v zavetišče (npr. gmajnice v ljubljani), tam ga bodo zrihtali, movgoče pa celo dobi nove lastnike. sigurno lahko to narediš,ker sem že slišala za take primere.
držim pesti za kužka!!!

clock-img

07.09.2006, 20:22

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ne morem ker nisem iz LJ in naša občina nima sklenjene pogobe z nobenim zavetiščem. saj sem ž napisalauser posted image  kam naj z njim.user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

07.09.2006, 23:44

clock-img

Shania

pencil-img

558

Ojoj..šele zdaj vidim...user posted image

Bom do jutri preverila, kaj se da storiti...Ali poznaš kakšnega, ki bi kužka vsaj začasno vzel k sebi, za 1 dan, da se ga nahrani itd.?
Bi ga lahko kdo vsaj na kliniko odpeljal?

Prosim sporoči mi...

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

08.09.2006, 09:39

clock-img

Shania

pencil-img

558

mala maja, lepo prosim, če mi na ZS sporočiš svoj telefon.

Hvala.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

clock-img

09.09.2006, 10:53

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Sania glede na to da se kužek še potika okoli sklepam da ga kolegica ni našla.user posted image user posted image user posted image  Sem ga hotela privezat včerej pa se ne pusti ujeti

Zgleda da mu ni pomoči.Aja pa še nej je včeraj kuška ven rgel.

Matr s***je p**s**je. Mislmi kako lahko.user posted image user posted image user posted image  iN sedaj mamo dva kužka ki tavata. Pa obadva starejša.

clock-img

11.09.2006, 23:26

clock-img

Shania

pencil-img

558

Oprosti za tako pozen odgovor.

Kužka so tisti dan iskali, pa ga ni in ni bilo na spregled...Ga ti še vedno videvaš? Bi bila opcija, da ko pride k vam, da ga zadržite in me takrat pokličete?

lp,
Shania

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem