writing-img

NUJNO - KT in zanositev

clock-img

03.08.2006, 14:48

clock-img

Anonimen

Lep deževen dan vsem!
Zelo sem navdušena nad forumom. Zelo rada prebiram pa tudi marsikaj izvem. Pišem prvič. Zanima me sledeče. Odločila sem se, da začnem jemati KT. Torej verjetno je bila prva napaka že ta, da sem prvi KT vzela drugi dan menstruacije in ne prvi. Potem pa sem peto KT pozabila in jo vzela šele naslednji dan. Vendar samo eno KT. A je možno, da lahko zanosim, če sem tisti dan, ko sem pozabila vzeti KT, imela s fantom spolne odnose in je končal v meni?

clock-img

03.08.2006, 14:54

clock-img

Anonimen

Nočem biti nesramna,ampak obstajajo navodila.
je bolj nemogoče da zanosiš.
če je minilo 36 ur,potem se zmanjša zaščita in je potrebno vzeti še dodatno zaščito,ampak ovulacija ni takoj po menstruaciji

clock-img

03.08.2006, 19:27

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

To samo pomeni, da ta mesec nimaš več popolne zaščite, ki bi jo naj nudile KT. Tako da bosta morala ta mesec uporabiti še kako dodatno zaščito. Drugič pa bolj pazljivo. V navodilih tudi piše, da so najbolj učinkovite, če jih jemlješ vsak dan ob približno enakem času.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem