writing-img

NUJNO - bolečina v spodnjem delu trebuha!

clock-img

28.08.2011, 19:53

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Naš 6 letnik je malo prej po kopanju že v bani pojamral, da ga boli. V bistvu sem videla na obrazu, da je nekaj narobe. Boli ga pa v spodnjem delu trebuha, no, ni več treuh, ampak bolj spodaj, levo. Sem najprej pomislila, da je slepič, vendar je ta na desni strani. Bulice ni nobene. Joka sicer ne, ampak ko hodi, pravi da ga ne boli, če hodi sklonjeno, pa na kavču sedaj pokrčeno leži in gleda risanko.

Vem, ja, da je zdravnik opcija, pa vseeno me zanima, kaj bi to sploh lahko bilo. user posted image

clock-img

28.08.2011, 19:57

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

lahko je karkoli - prebavne motnje, napihnjenost, živčnost pred šolo (verjetno gre v četrtek?), slepič, želodec... ampak glede na to da ne joka, ne bruha, nima vročine bi jest še počakala z zdravnikom, vsaj do ju3.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

28.08.2011, 20:08

clock-img

Star_a

pencil-img

318

naj se uleže na hrbet in mu potipaj.Mogoče ima pa polno črevesje. pri nas se to dostikrat dogaja.Če čutim" bulice" potem vem da se blato nabira

clock-img

28.08.2011, 22:33

clock-img

Leela

pencil-img

3101

mi smo šli pol leta nazaj zaradi tega k dežurnem, ker je fajn jokal zraven in to celo uro. Na koncu se je hb izkazalo, da ima samo prepolno črevo in je imel krče. Pomagala je vožnja z avtom, masaža, slivov sok, donat...

clock-img

29.08.2011, 08:44

clock-img

Neca1313

pencil-img

38

Tudi naš 6-letnik je imel včeraj enak problem. Izkazalo se je, da že 2 dni ni kakal in ga je tiščalo v trebuhu. Pomagale so mu pa sladke kamilice.

N&N

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem