writing-img

NUJNO POMOC

clock-img

16.06.2005, 21:28

clock-img

trnuljcica

pencil-img

42

ampak je res nujno!

namrec v pon pop imam ginekologa

dojim

zdaj pa da ne bi hodil moj :love: in najin :duda: z mano in cakal v cakalnici med vsemi tistimi ljudmi si bi prej iztisnila mleko

tukaj pa zakompliciram

kako si naj iztisnem mleko, ce pa dojim enkrat na eno stran enkrat na drugo

kako to ve prakticirate

pa koliko casa iztiskate pa kako na roke ali crpalko (imam aventovo)

hvala hvala hvala hvala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

16.06.2005, 21:33

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jaz tamalga vsakič zraven vzamem. Mi ga kar sestra čuva.
Če si boš pa iztisnila mleko, si ga daj iz tiste dojke, ki bo na vrsti, a ne? ALi pa iz obeh, če si ti bo zdelo, da ej mleka premalo.

clock-img

16.06.2005, 21:41

clock-img

valči

pencil-img

2344

Ne vem,če ti bo moj nasvet všeč:zmeden:

Jaz sem pri prvem otroku imela s sabo oba-moža in :duda:,pa mu je dal čaj tačas po potrebi,ne traja tako dolgo...

Drugič pa sem se odpeljala sama in bila do naslednjega hranjenja doma...
Nič komplicirat,PA,PA

clock-img

16.06.2005, 21:44

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Najbolje, da si ga izčrpaš zjutraj, ko ga imaš največ in sicer iz tiste dojke, ki je še ostala polna. Pa še za dojenčka ti ga čez dan ne bo primanjkovalo. Absolutno s črpalko je najhitreje.

clock-img

16.06.2005, 21:48

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Če imaš tako G kot jaz, boš v 5 min itak že ven.

Jaz tudi mislim, da sploh ne rabiš komplicirat iz katere dojke si boš iztisnila ali izčrpala. Najprej dej iz une, ki je na vrsti, če pa ne bo dovolj, pa še iz druge. :duda:ne bo nič manj sit ali nič bolj žejen zaradi tega, če bo mleko pomešano- saj te to matra, a ne:zmeden:

Če pa imaš G zelo daleč od doma in pričakuješ, da te dolgo ne bo nazaj, je pa bolje, da oba svoja moška kar sabo popokaš in :duda: potem podojiš magar v avtu. Tako delamo mi.

Lp, Boni

clock-img

16.06.2005, 21:52

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Nič komplicirat, :duda: s seboj, pa podojit, če bo treba.

Manj kompliciraš, boljš je!

L.p.:)

clock-img

16.06.2005, 22:01

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja preden greš ga podoj, pol pa boš pa že v 2-3 urah doma in bo! Vsaj jaz sem tako naredila-moj Luka itak ne zna piti iz flaške, tako da nimam pojma kako bi ga moj sam nahranu:zmeden2:

clock-img

16.06.2005, 22:25

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Pri nas so glede tega ful uvidevni in če poveš, da dojiš, te kar preko vrste vzamejo.:bravo::bravo:

Včasih te v čakalnici kakšna čudno pogleda, pa kaj pol...glavno, da bo :duda: sit in srečen, da je mami hitro nazaj.

clock-img

16.06.2005, 23:41

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Jaz če kam grem tako mu vedno še prej ponudim dojko da se naje kolikor pač more, sicer pa je čisto povsod z mano, pa ga potem sestre v sprejemni čuvajo. To sem naredila že dvakrat. Enkrat pri dermatulogu in enkrat pri pregledu za izpit za avto.Pa še bolj uvidevni so in te naprej spustijo.

clock-img

17.06.2005, 08:21

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Verjetno se lahko dogovoriš, da te vzamejo preko vrste.
Pri nas imajo tudi doječe matere prednost!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem