writing-img

NUJNO POTREBUJEM POMOČ

clock-img

05.06.2006, 15:17

clock-img

Anonimen

Ta mesec sva s fantom imela redne spolne odnose saj si želiva naraščaj. Imela sem vse znake nosečnosti: kovinski okus v ustih, boleče prsi, močan apetit. Pa vendar sem dobila menstruacijo ali to pomeni da nisem noseča ali pa možnost vseeno obstaja? Hvala vsem za odgovor in upam da ve tudi kmalu ugledateuser posted image user posted image .
lp

clock-img

05.06.2006, 15:19

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Ja če si dobila menstruacijo, po mojem mnenju nisi noseča user posted image  

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

05.06.2006, 15:22

clock-img

Anonimen

aha.Ker velikokrat sem zasledilada izostanek menstruacije ni glaven znak za nosečnost ampak boleče prsi. Moja sestra je kljub menstruaciji bila noseča.

clock-img

05.06.2006, 15:24

clock-img

Anonimen

aha. velikokrat sem namreč zasledila da izostanek menstruacije ni pogoj za nosečnost ampak boleče prsi. Moja sestra je kljub menstruciji bila noseča.

clock-img

05.06.2006, 15:36

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Ker velikokrat sem zasledilada izostanek menstruacije ni glaven znak za nosečnost ampak boleče prsi.

IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

Ne vem, mene prsi velikokrat bolijo preden dobim menstruacijo. Saj pri meni je bilo tako, da ko sem zanosila nisem imela menstruacije, imela sem le neko manjšo krvavitev, ki pa jo ne gre enačit z menstruacijo.

ja najbolš, da narediš test, pa boš vidla ...

< Sporočilo je popravil StBarbara -- 5.6.2006 15:39:37 >

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

05.06.2006, 15:47

clock-img

Anonimen

Možnost obstaja. Lahko si noseča in dobiš "šibko" obliko menstruacije. Tako nekak, ne vem pa, kako se temu strokovno reče.

clock-img

05.06.2006, 16:51

clock-img

ziva_

pencil-img

106

tudi pri meni je bilo tako... prva 2 meseca sem imela sibko menstruacijo, pa sem bla noseca. drzim pesti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem