cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Način uspavanja

clock-img

01.10.2007, 20:58

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Naš 6m zaspi samo na joški oz. na joški se uspava, nato pa ga položim v posteljo in (ponavadi) takoj zaspi. Načeloma noben problem. Podnevi in ponoči.

Zanima pa me, ali bom kasneje imela zaradi tega kakšne probleme, ker je navajen vedno zizat preden zaspi? Npr. ob uvajanju goste hrane ali pa ko sploh ne bo več zizal? Se to uredi samo po sebi ali je potrebna kaka šola?

Kake izkušnje imate ve?

clock-img

01.10.2007, 21:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je do 9m zaspala samo na joški, podnevi in ponoči. Potem pa sem jo začela najprej zvečer potem, ko se je najedla, dajat v posteljico in je sama zaspala. Zdaj to deluje tudi podnevi.
Danes pa sem jo podnevi prvič dala v posteljico brez joške in šla ven iz sobe. Malo je pojokcala, nič hujšega in zaspala.

Mislim, da ko so user posted image  pripravljeni, je vse lažje. Če forsiraš, je težje. Vsaj pri naši se je že dostikrat izkazalo tako. Seveda pa ni rečeno, da gre pri vseh tako lahko.

clock-img

01.10.2007, 21:30

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

moja je tako zaspala 18 mesecev-dokler sem dojila.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

01.10.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

Ko je treba,se čez noč vsega navadi. Otroci so zelo pragmatični, nimajo časa komplicirat. Take so moje izkušnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem