writing-img

Naš novi voziček

clock-img

02.03.2005, 20:41

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Danes smo kupili novi voziček marelo:bravo::bravo:..(Giordani), ki je v klubu Baby centra za 10.900 SIT... Sem dala slikice v album, da lahko pogledate... Je ful fajni ker se zloži čisto kot marela..in ga bomo imela za v trgovino, na morje...

clock-img

02.03.2005, 20:43

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ga imam rezerviranega, ker sem koza pozabila bone doma:(. Jutri gre fant ponj. Meni je tudi zložljivost 'd best' - samo da ne bomo več kot cigani naloženi, ko bomo kam šli...

clock-img

02.03.2005, 21:24

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Lep je Taša! Mi smo tudi kar zadovoljni z našim saj sta kar podobna!

clock-img

02.03.2005, 21:28

clock-img

tomca

pencil-img

236

Res je fajn. Kolk stare otroke lok not furaš?:ups:

clock-img

02.03.2005, 21:38

clock-img

tinica

pencil-img

501

Mene pa zanima če se da ta voz nastaviti za ležat in pa kako dolg je ko je zložen?

Hvala

clock-img

02.03.2005, 23:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Taša, koliko pa tehta? A piše na škatli? Al pa če ga stehtaš:ups::ups::ups:? Jaz jutri še sigurno ne bom mogla ven...

clock-img

03.03.2005, 07:36

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Naslonjalo ne gre čisto v vodoravni položa, tako da je to za večje otroke...Npr. kaj pa vem recimo da od 6 mesecev dalje... Naslonjalo gre v polsedeči položaj... Maša je stara 8 mesecev in bo to naš drugi voziček... (za v trgovino, na morje, k babici)...

No Jančika na škatli piše da je težek 8 kg, no dolg pa je verjetno kot vsaka marela, kaj pa vem zdej, če dolžina res katero zanima ga bom pa zmerla... Drgač za tak denar.. čist OK, mislim več kot OK.. Mi je pa v BC včeraj prodajalka rekla da grejo za med... Jaz ti priporočam Jančika da jih pokličeš in poprosiš da ti ga dajo na stran...

clock-img

03.03.2005, 07:57

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Ja tud mi smo kupili novega,manjšega za potovanja... Zappa je še pol manjši kot marela supr voz:bravo:

clock-img

03.03.2005, 08:25

clock-img

Anonimen

Zelo poceni in funkcionalen za ta denar!
Jaz ga ne rabim že imam plikota p3-prav tako marelo - zdržal je že 10.mesecev in čist povsod nam prav pride,pa še lepo se zloži.
sam ne vem če bo še enega :duda: bebeka zdržal.
Je pa od rojstva funkcionalen in gre čist v vodoravni položaj!
Skratka jaz sem ful zadovoljna!

Marela je zakon!!!

clock-img

03.03.2005, 08:46

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jaz pa sem kupila v prejšnji akciji to znamko. Je tudi marela malo kompaktnejša bila je okrog 25.000sit.
Je čista kopija Plikota completo. Sva ga s prodajalko primerjali in ugotovile, da je skoraj še bolj kvaliteten od Plikota.
Ful lep in stabilen:bravo:
Očitno se bo tale nova znamka kar prijela.
:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem