writing-img

Naša bolezen...

clock-img

01.01.2005, 18:55

clock-img

kimi

pencil-img

3836

se zmanjšuje. Pljučka se do sedaj niso ugreznila. Pediater je rekel včeraj ob 12.30 popoldne da se lahko ugreznejo v roku 1-2 dneh potem pa obstaja zelo malo možnosti. Panična mamica je danes zjutraj zagnala vin in krik ko je mali sonček globoko vdihnil ravno takrat pa sem pogledala pljučka, zbudila očija čisto za brez veze saj ni bilo nič. Glede na to koliko je bolan dobro je. Kaka tako, da ima vse po hrbtu razpackano. Groza. Hripav je pa še kar. Temperatura se mu je zmanjšala.

Minutko čez polnoč sem jaz preživela nad wc školjko-virus.

Očka je celo noč skrbel za sončka, ker mama ni mogla vstati.

Kelimu smo dali sirup Lekadol, ki se ga otrokom le če imajo temperaturo večjo od 38 stopinj. No danes je pa clo hrano zbruhal zaradi sirupa tako, da mu ga ne bom več dala razen če bo temperatura nas 38 stopinj.

Hvla vam za lepe želje mislim, da mu gre zaradi vas na bolje, ko pa je bilo toliko lepih želja

HVALA VSEM SKUPAJ:rozica:

clock-img

01.01.2005, 19:00

clock-img

Micy

pencil-img

726

Joj glih prej sm razmišljala k sm tvoj post prebrala, kje si pa kako je s tvojim srčkom .

Jest držim pesti za tvojga :duda:upam da bo hitr se pozdravu. Jest sm tud bolna.

Tvoja ljubezn do njega mu bo zihr pomagala. :bravo::bravo::bravo::)

clock-img

01.01.2005, 19:01

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Bravo Kelim, bravo mamica, sta se popedenala tako kot je treba. Pošiljamo še kup :angel: , da tako tudi ostane.

Papa
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

01.01.2005, 19:11

clock-img

lan

pencil-img

1173

samo,da gre na bolje:)

clock-img

01.01.2005, 19:45

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Tudi jaz želim, da čimprej ozdravite!!!:rozica::angel::rozica::angel:

clock-img

01.01.2005, 20:19

clock-img

sa

pencil-img

651

Kar tako naprej:bravo::bravo:Kelim,
za mamico pa:rozica:

clock-img

01.01.2005, 20:54

clock-img

saba01

pencil-img

467

Želim vam čimprejšnjo okrevanje!
LP,Sabina:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.01.2005, 21:06

clock-img

puri

pencil-img

2171

Kimi, tut jaz vama želim,da bi se čimprej pozdravila!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jaz sem bla tut ene 4 dni nazaj bolana, pomojem je bil tut kakšen virus, sem bla čist švoh, bolele so me vse mišice, bilo mi je slabo in tut mal vročine sem mela,pa je blo pol čez en dan že skor čist dobr!

lp

clock-img

01.01.2005, 21:20

clock-img

Anonimen

Upam, da bo vse v redu. Saj bo. Namesto Lekadola mu pa svečko daj, če bo potrebno.

clock-img

05.01.2005, 15:57

clock-img

barby*

pencil-img

529

Malo pozno, ampak vseeno držim pesti da se mali sonček čim prej pozdravi!!!
:angel::angel::angel:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem