cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naša kopalnica...

clock-img

20.01.2005, 15:18

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz se opravičujem, ker javno razglabljam o slikah naše kopalnice. Samo ne najdem linka, ko sem zadnjič eni obljubila da ji bom dala slike naše kopalniice tako, da sem kar tukaj objavila, da si jo lahko ogledaš, če boš dobila kakšno idejo za svojo kopalnico. No vrednost materijala je čez milijon roke in vse kar je notri pa tastove tako, da prave cene nebi znala povedati bi pa prišla verjetno nekje od 2 milijona do 3.

clock-img

20.01.2005, 18:08

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hehe, ker sem tak firbec babji, sem si seveda tudi jaz ogledala vašo kopalnico:)-:)-
In jo moram pohvalit- predvsem mi je všeč to, da je zelo prostorna. Osebno se mi zdi kopalnica najpomembnejši prostor v stanovanju;)

LP:rozica:

clock-img

20.01.2005, 18:21

clock-img

Anonimen

ja ta ki je gnjavla za kopalnice!:)-
ful mi je vsec, res je velika, kar pri nama na zalost ne pride v postev:((

kimi hvala za slikice:rozica:

clock-img

20.01.2005, 19:57

clock-img

puncica

pencil-img

9847

HMmmm, a nisi glih ti govorila da ste v finančni stiski? :zmeden2:

Ja no drugače pa bi tud jaz imela tako kopalnico, no ne v tej barvi, a vseeno, sam če bi mel plac in bli na svojem :bravo:

clock-img

20.01.2005, 19:59

clock-img

Anonimen

v financni stiski ne:zmeden:..te si me ze zamenjala:zmeden2:..ceprav nimamo ravno dosti denarja:ups:...ampak kopalnico moramo imet;)

clock-img

20.01.2005, 20:05

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ne ti nina_nana, kimi sem misla:zmeden:

clock-img

20.01.2005, 20:07

clock-img

Anonimen

aja, uh sem ze mislila, da sem nekaj bleknila ven za kaj sploh nevem:zmeden2:
:)-:)-:)-

clock-img

20.01.2005, 20:21

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Lepo,Kimi.Tudi barve so mi všeč.Le jaz bi imela vzidan umivalnik v zidano omarico.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem