writing-img

Naša muca

clock-img

25.05.2005, 10:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

...je danes prvič postala mamica petim krasnim muckom. Sicer nimamo pojma, kam jih bomo dali, saj jih ne morem obdržati, ker imamo doma že pravi živalski vrt (psička, ribice, ogromno ptic, kakšen pajek se tudi najde;)...), ampak smo pa prav veseli vsakega naraščaja.:muca::muca::muca:

clock-img

25.05.2005, 11:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ojoj :zmeden: nikol ne bom pozabla k sm bla še mau pr nižjih letih, k sm samo okn u kuhni odprla pa je blo 56 mačkov uspodi pa vsi so živčno mjavkal pa mene gledal :(
najbl sovražm tiste k jih kr nekam odpelejo pa pustijo :grrr:

clock-img

25.05.2005, 11:05

clock-img

Anonimen

Zdaj jo dajte pa sterilizirat.

clock-img

25.05.2005, 11:06

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

He he---6 še ni tolk velika številka:)-

Ziher pa se bodo našli dobri ljudje ki bi jih sprejeli:ups:

clock-img

25.05.2005, 11:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ja wrajt :(

no jst upam :zmeden:

clock-img

25.05.2005, 11:12

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, saj smo jo nameravali že brž sterilizirati, vendar nam je en veterinar svetoval, da je bolje za muco, da ima vsaj enkrat mladičke-mislim, da zaradi raka na maternici:zmeden:. Jih pa ne bomo kr nekam dali, brez skrbi-smo veeeeliiikiii ljubitelji živali in nam vest ne da, da bi jih kr kam odpeljali in tam pustili. Ne, bognedaj!

clock-img

25.05.2005, 11:15

clock-img

Anonimen

No fino, hvala bogu! So pa fletni, a ne? Sicer zdaj so najbrž še čisto bogi miceni, ampak že ko se začnejo plazit, so ful fletni. Kaj šele pozneje! To bo veselja.

clock-img

25.05.2005, 11:17

clock-img

Anonimen

Tako je, ja. Veterinarji priporočajo, da imajo samičke vsaj enkrat mladiče, ker je to dobro za njihovo maternico in tudi za psiho.

Mi smo imeli čudovito labradorko, pri kateri se je izkazalo, da ima hudo displazijo kolkov (D2). Veterinar je takrat rekel, da bi bilo sier bolje, da ne bi imela maldičev, po drugi strani pa da naj jih 1x ima. No potem smo se res tako odločili (pravzaprav se je kar sama, ker sta z našim drugim labradorcem kar sama uštimala :)- ) in povem ti, vse je bilo v redu. Imela sta 10 krasnih kužkov, kolki se ji niso nič poslabšali in doživela je celo 11 let! 11 čudovitih, srečnih let. Aj houp 8)

clock-img

25.05.2005, 11:50

clock-img

Anonimen

Zdaj sem šla še enkrat brat, pa nekako nesem zasledila pa bi bilo s kolki te muce kaj narobe.. Hec (mora bit).

clock-img

25.05.2005, 12:00

clock-img

Anonimen

Ni ne, mene je mal zaneslo :)-
Hotela sem povedat, da je fajn, da je imela enkrat mladiče. Pa sem mal naokol zastavla :)-

clock-img

25.05.2005, 12:00

clock-img

Anonimen

Saj vem, Meta. Samo da je s kolki zdaj vse v redu.

clock-img

25.05.2005, 12:01

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ja...pravijo da naj bi imeli mladičke vsaj enkrat...Baje da se samičke tudi bolj umirijo:zmeden2:

clock-img

25.05.2005, 12:02

clock-img

Anonimen

Ojoj, a zdaj sem ga pa jaz posr...? Če JE živela kužika 11 let, potem zdaj kolki nič več ne služijo svojemu namenu, a ne?

clock-img

25.05.2005, 12:02

clock-img

Anonimen

Ja, zdaj so kolki v redu. Sam z Rojo ni. Je že skor eno leto pod rušo :)- No mislim :((

clock-img

26.05.2005, 02:27

clock-img

polona2

pencil-img

2144

To je čista neresnica, da morajo imeti mačke ali psičke vsaj 1x mladiče pred sterilizacijo, veterinar, ki vam reče kaj takega je skrajno zastarel in neresen,
sterilizacija je priporočljiva že pri prvih mesecih, a mislite, da je mački fino kotiti do trikrat na leto? Najprej je vse leto breja, potem pa še brez mladičev ostane, ker gredo k novim lastnikom ali pa v žakelj in v Savo.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, prosim, zamenjajte veterinarja ali pa drugič vsaj vprašajte za drugo mnenje!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem