writing-img

Na kaj ste ponosne?

clock-img

18.05.2006, 08:30

clock-img

nejča

pencil-img

178

Kaj ste posebnega naučile svoje user posted image in ste na to res ponosne? S tem ne mislim osnovnih veščin, kot je sedenje, hoja, plazenje in podobno.
Naša posebnost je vihanje noska, kadar se pokaka in pitje iz kozarca že od 5.m naprej.

clock-img

18.05.2006, 09:05

clock-img

n*a*

pencil-img

50

Da ful opazi, kaj se okrog nje dogaja; najlepša pa mi je njena rakcija, ko se zjutraj pogledam v ogledalo in mi reče: mama, lepa si. In mi je potem vseeno kako izgledam, pri srcu mi je lepo.user posted image

clock-img

18.05.2006, 09:33

clock-img

Udb

pencil-img

5380

To, da vsakega ful nežno poboža po obrazu.

clock-img

18.05.2006, 09:36

clock-img

DORI

pencil-img

303

Naš Luka od 17. meseca vedno reče hvala, ko se mu kaj da, ko se mu reče nazdravje, tudi ko kašljauser posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

18.05.2006, 09:53

clock-img

mynyka

pencil-img

66

da reće papa in dijo....user posted image

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

clock-img

18.05.2006, 09:55

clock-img

Anonimen

jaz sem trenutno ponosna na to, da moj otrok zjutraj noče vstati, da pravi, da bo še spal. ga pustim še malo poležat. to se mi zdi tako blazno odraslo.user posted image  moj otrok odrašča.

clock-img

18.05.2006, 12:30

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ko me tako opazuje, kot da hoče pogledat vsak košček mojega obraza in las in ko se tako k meni privije in se cartama - takrat se kar topim od sreče...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

18.05.2006, 13:44

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Ko mi reče "Mami rada te imam"........Nasploh je pa že beseda "mami" za mene nekja najbolj lepega...Največji ponos je pa že sama Danaja za mene najlepši ponos.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

18.05.2006, 14:57

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

na našega dejana sem najbolj ponosna, ko se mi lepo nasmejška s celim obrazom. kr učki mu žarijo od sreče...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

19.05.2006, 13:06

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Še posebej sem ponosna nanj, ko zjutraj pogledam v njegovo posteljico in me pozdravi z velikom nasmeškom na obrazu. Je res dobrovoljček, ki se ful rad nasmeji. Nasploh mi njegov nasmeh vedno polepša dan...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

21.05.2006, 16:45

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Se podpišem pod Bonnie_.Moja mala se tudi ful smeji, zjutraj ravno ne, ampak se pači v posteljici, ker je treba v vrtec.To je pobrala po meniuser posted image .

clock-img

21.05.2006, 19:04

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ponosna na njegov nasmesek in da se vsakemu, ki ga srecava nasmehne... da me s pogledom isce, ce je v narocju koga drugega... ter najbolj, da tako lepo stisne k meni svoj obrazek, ko mu recem "moj moj"

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem