cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Na kakšne načine varčujete za otrokovo...

clock-img

03.12.2007, 12:39

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

šolanje, štipendijo, ipd?
Midva ji plačujeva v sklade, kar pa denarja dobi za darilo, ji ga polagava na TRR.
Kakšne so vaše izkušnje s hrčkovo knjižico PBS, če jo kateri od vaših otrok ima? Nekaj razmišljam v tej smeri, da bi ji zaprla stari račun in denar prenesla na tega. Letne obresti so 3%, otrok ob letu dobi neko darilo,...

:)

clock-img

03.12.2007, 12:55

clock-img

puncica

pencil-img

9847

nimamo nekega posebnega varčevanja za otroke imata pa oba tole hrčkovo knjižico predvsem zato ker zbiramo kovance no jih sama mečeta v šparovček, šparovček je pa od hipo bankeuser posted image tak lep moder hipo in to je to. Ne nabere se ne vem kaj ampak nekaj je le. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.12.2007, 14:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.12.2007, 14:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ima nek varčevalni račun, ki sem si ga v bistvu odprla jaz, vendar pa sem sama varčevala v stanovanjskem varčevanju, zato dajemo denar na prvi račun v bistvu za tamalega, vendar bolj poredko. Pa moj ima nekaj pri Merkurju, kasneje pa neko  vsoto otrok dobi. Tako nekako vsaj.

clock-img

03.12.2007, 15:52

clock-img

dory

pencil-img

8852

Junior in štipendijsko pri triglavu...

clock-img

03.12.2007, 16:08

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

ne varčujemo-ker nimamo.razmišlajm pa,da bi ji pri pbs odprla račun,da bi vsaj kovance začel šparat....ko pa dobim svoje nazaj bomo pa šparal

clock-img

03.12.2007, 16:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

mi ne varčujemo, ker imamo še kar nekaj za vložit v hišo.  če bi se nama pa kaj zgodilo, pa sva zavarovana, tako da bi bila hčera priskrbljena.

midva imava druge plane, kako poskrbet za hčero, ampak to pride na vrsto, ko bova dokončala hišo. nalaganje denarja v hranilnice, delnice...ne vem...jaz nisem zato, ker me moti, da bi nekdo drug gospodaril z mojim denarjem.
mogoče sem starokopitna, ampak imam rada stvari pod kontrolo.

clock-img

03.12.2007, 18:30

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ravnokar smo kupili delnice KBMuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.12.2007, 12:18

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš ima pri NLB odprt TOLI račun za kovance, ki jih dobi v šparovček (pa tudi kakšen bankovec pade notri, predvsem od dedija user posted image ), drugače mu pa moja mami plačuje vsak mesec na Modrem varčevanju ali nekaj takega pri NLB ne vem več točno, koliko denarja, ampak mislim, da nekje 20 €. Nekaj pa bo, bolje kot nič. Midva pa zanj ne varčujeva nič, ampak če se komu od naju kaj naredi, itak dobi on zavarovalnino po obeh, tako da v najhujšem primeru je preskrbljen.

clock-img

04.12.2007, 19:13

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

za najhujše primere smo verjetno vsi poskrbeli za otroke

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem