writing-img

Na kakšnih vzmetnicah spite?

clock-img

23.01.2006, 22:34

clock-img

ori

pencil-img

31

Nameravamo kupiti novo vzmetnico za našo 2,5 let staro deklico pa ne veva za kaj naj se odločiva. Ali pozna kdo ležišča iz pene-kako se spi na njih? S čim je prevlečeno ležišče dormeo iz lateksa-kakšno prevleko ima? Ali ga je kdo kupil za malega otroka? Kako se čistijo ležišča iz lateksa (Otroci lulajo, bruhajo itd...)? Če ima kdo izkušnje naj prosim pove kao se obnese! Hvala!

clock-img

23.01.2006, 22:38

clock-img

Andra

pencil-img

825

Mi imamo jogije Dormeo in smo z njimi zelo zadovoljni. Za otroke se dobi nepremočljiva zaščita, ki jo pri malih otrocih toplo priporočam. Preko dam rjuho in to je to.

clock-img

23.01.2006, 23:07

clock-img

Anonimen

user posted image Evo, naša Tia ima tudi dormeo, preoblečen z nepremočljivo prevleko in rjuho čez. Res je super, tudi bolje spi zdaj na tem jogiju.

clock-img

23.01.2006, 23:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi pa imamo kar s "fedrami".

clock-img

26.01.2006, 19:16

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Midva imava Dormeo in sva zelo zadovoljna; za user posted image  sva pa kupila nek anti (alergijski, statični ... kaj jaz vem kaj še) otroški jogi v Baby centru. Stal je nekaj med 20 in 30 tisoč.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

27.01.2006, 13:17

clock-img

Reja

pencil-img

545

Mi smo kupili malo dražje, so trše in imajo vmes palmino lubje al kaj, ki menda preprečuje, da bi se zbirale pršice. Se pa super spi na njih.

Za vzmetnice se mi zdi pametno kupiti res kakšne dobre, ker jih imamo ponavadi za dalj časa, kakovost spanja pa je tudi zelo odvisna od njih.

clock-img

03.02.2006, 01:00

clock-img

pika**

pencil-img

407

Prej sva imela unga na fedre, zdaj pa že 2 mesca Dormeo . Mal me že nehava hrbet bolet. Je bilo pa za znoret, da sem že skoraj jokla.

Mali ima pa še  podedvan jogi . Kupla sem  MEDICO prevleko od Odeje   in se zaenkrat obnese.  Me je v trgovini   prepričvala da, druge ni, jaz pa trma  - hočem tisto anti za vse živo. Ko sem doma še enkrat pogledala na internet in vidla , da sem imela prav , sem bla čist penasta. Obstaja MEDICO LUX prevleka za  bebi jogi , ki je antigard, anti alergik, statik....

Zdej se odločama, da bi še starejšemu sinku kupili Dormeo.

am, bam, pet podgan

clock-img

03.02.2006, 07:50

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

jaz spim  na vodni postelji, moz pa na super trdem lateksu, za otrocicka pa se ne veva kaj bova kupila, ampak se po moje ne bova prevec obremenjevala, po moje so defaultne stvari kar v redu

clock-img

03.02.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

Na vzmetnici z žepkanimi vzmetmi z različnimi conami in spominsko peno.

clock-img

03.02.2006, 12:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

Trdi latex jogi iz Ikee za 30 jurjevuser posted image  
Spimo? Nad pričakovanji dobro. Mogoče jih bomo celo obdržali, ker so bili mišljeni za čas, dokler nebi dobili vodne postelje....

clock-img

03.02.2006, 20:50

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi in tamauček spimo na Dormeo-tu in je super. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

15.02.2006, 23:18

clock-img

rey

pencil-img

47

Dormeo je najcenejši latex in temu primerna je tudi kvaliteta. Dosti kvaletetnejše nudijo nekateri slovenski trgovci za par jurčkov več. Jaz imam probleme s hrbtenico in na dormeu nisem mogla spati niti eno noč, prav tako ne moja babica. V primerijavi z mojim sedanjim lateksom od Slovenske postelje je dormeo kot bi spal na deski. Z tiste ki grejo iz vzmetnic na dormeo je verjetno kar ok. Če pa greš iz kvalitetnega lateksa na dormeo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem