writing-img

Na katerih koncertih ste že bili?

clock-img

06.07.2005, 14:38

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Maxica sori, ker sem papiga :ups:, me pa zanima 8).
Pa da malo poveste kdo naredi dober koncert in koga se res splača it poslušat :sloncek:.

clock-img

06.07.2005, 14:42

clock-img

Anonimen

blood hound gang :)

clock-img

06.07.2005, 14:43

clock-img

Anonimen

Dan D - Rock Otočec, sobota.

clock-img

06.07.2005, 14:45

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Splača se ti poslušat Joe-ja Cockerja, Rolling Stones, Tino Turner (če jih kje še zaslediš). Nick Cave tudi rulz. Paul McCartney- super. Eros Ramazotti- tudi fajn. Pa Prince ali kako mu je že zdaj ime, hehe.
Bon Jovija se (kar se kvalitete glasu) ravno ne splača, je pa enkraten šov.
Pa verjetno je fajn tudi kaka Aguilera ali Anastacia (kar se šova tiče), ampak jaz take glasbe ne maram, zato ti ne bi vedela povedati.

Papa

clock-img

06.07.2005, 14:48

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Gotovo bom šla poslušat tudi Robbieja Williamsa, ker ima tak simpatičen glas;):)-
Škoda, da Queenov ni več- te bi šla tudi takoj poslušat v živo.

clock-img

06.07.2005, 14:53

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Aja, dobri koncerti, na katerih sem bila: Iggy Pop (Lj), Rolling Stones (Zagreb), R.E.M. (Izola) in nazadnje 17.6. Nick Cave (Lj,Križanke) - hudo dobr, so mi šle kar kocine pokonci. Pa ene par fotk sem naredila (bom kakšno dala v album...) :bravo:.

clock-img

06.07.2005, 14:53

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem bla do zdaj samo na Bon Jovi ampak zame so itak TO!:love::love::love:

Nardijo full šov. Moj jih je bil pa 2x pa je rekel, da se jih bolj splača it poslušat na stadion kot pa nekam na odprto - je bil v Zeltwegu (itak veste zakaj gre!:ups:)

clock-img

06.07.2005, 14:57

clock-img

Anonimen

Severina - Pag 8)

Resno:)- Full je blo dobr. :)

clock-img

06.07.2005, 15:28

clock-img

smrka

pencil-img

3582

bla na: Boris Novkovic (blazno dolgocasen samo poje nic ne sodeluje s publiko) Colonija (super žur), Crvena jabuka (isto kot B. Novkovič) Leteči odred (super), Pop design ( ihihih)

clock-img

06.07.2005, 15:30

clock-img

Anonimen

Smrka, tud jst sm bla na Pop designu :ups::ups::ups: - prejšnjo soboto....sem se počutila 10 let mlajšo :ups::)-:)-:)-

clock-img

06.07.2005, 15:36

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Uuuu, saj res, na Pop designu sem bila pred 15. leti, ko je še Vili Resnik pel, pa na Kreslinu, U redu (Magnifico-kitara), Psihomodopop (zažigal), Novkovč in Parni valjak (no ja), Big foot mama (super)...

clock-img

06.07.2005, 15:36

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Neponovljivi koncert.... Gibonni v Opatiji... :bravo::bravo:

clock-img

06.07.2005, 15:38

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Meni je všeč un komad, ki ga ima s Kubizmom, Tempera (ne vem če je to naslov :ups: ).

clock-img

06.07.2005, 15:38

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Men so bli pop designovci zakon.. zmeraj smo ga zurali... in res je, ti kar zbudi spomine ce gres na njihov koncert ko se spomnis kako si zural :) Tam sem tud spoznala nesojenega fanta, za katerim sem jokala celo leto ko sva se razsla :((

clock-img

06.07.2005, 17:15

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Tinkara Kovač (ko ga še ni srala s trapastimi štiklci), Magnifico, Oliver Dragojevič, Kreslin, Šank rock, Nuša Derenda...
:miska:

clock-img

06.07.2005, 18:24

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kelly family,AC/DC,Joe Cocker...pol se pa že neha.
en lp:morje:D.

clock-img

06.07.2005, 19:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Moj prvi koncert ever je bil v 7. razredu OŠ Miki Šarac :)-

Yugo:
- Đorđe Balaševoć (n-krat)
- Parni Valjak (n-krat)
- Bajaga
- Plavi orkestar
- Goran Bregović
- Oliver Dragojević
- Josipa Lisac
- Goran Karan
- Riblja Čorba

Slovenija:
- Sidharta
- Tinkara Kovač
- Vlado Kreslin
- Zoran Predin
- California
- Tabu

Tuje:
- Sting
- Rolling Stones
- Metallica

clock-img

06.07.2005, 19:29

clock-img

Anonimen

Ko se spomnim Balaševićevih, vsi drugi utonejo v pozabo.
Najlepši je bil v Avditoriju v Portorožu.

clock-img

06.07.2005, 19:32

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Aja, pa pozabla sem še Petar Grašo ;)

clock-img

06.07.2005, 19:46

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Uh, bila sem že na dosti koncertih, ampak če bi jih naštela itak nobena od tu verjetno ne bi vedela kdo so. Bolj punk rock bandi pa kakšni hard core. Recimo: Millen colin, Lag Wagon, Good riddance, Fury of five, 25 ta life, Afi(tako je bilo ime mojmu zajčku),...itd.

Moj prvi večji koncert pa je bil Nirvana. Po dveh tednih jih več ni bilo...saj veste zakaj.
Nekatere verjetno tudi poznate Guano apes, Blodhound gang, Nofx, Ramones,...

Slovenskih se mi ne da kaj preveč naštevat. Murat in Jose, 6 pack...

Jaz si fuuul želim it na Pink.:love: Sem čisto nora na njeno glasbo.:love:

Pa na Bajago bi šla. Me tak fajn spominjajo na moja najstniška leta.:)

clock-img

06.07.2005, 20:00

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz imam rada tudi dobri stari Parni Valjak..za kakšen romantičen večer:love:

clock-img

06.07.2005, 20:01

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Huuuuuuh, doma v stari sobi imam vse vstopnice napeljene na vratah, gotovo jih bom polovico spustila, ampak ta glavni:
- Nirvana (LJ)
- Faith No More (LJ)
- Sting (Pula)
- Cop Shoot Cop (Ilirska Bistrica, MKNŽ) - ruuuules
- U2 (Sarajevo, ko so bili tam prvič)
- Rolling Stones (Zagreb)
- Prodigy (LJ)

Slovenske sem slišala praktično vse, od hrvaških si želim še v živo Gibonnija. Od svetovnih pa umiram za RHCP, REM, Guano Apes, Cranberries, En Vogue, Nicka Cavega, The Hole, ok, dobra pa mi je tudi Shakira

clock-img

06.07.2005, 20:23

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

V gužvi sem živčna, zato grem redko na koncerte. Šla sem samo na res "nujne" zadeve: Iggy Pop, Nick Cave 2x, Balaševič. Pa seveda na nekaj manjših lokalnih, komaj omembe vrednih zadev.

Enkrat bojo padli tudi Pet Shop Boys (enkrat so že skoraj, a ni bilo dovolj prijavljenih za prevoz, midva pa sva imela staro Škodo Favorit, s katero ne bi šlo do Münchna) in mogoče še Björk. Na Cavea pa bova šla itak vsakič, ko bo kje v bližini.

clock-img

07.07.2005, 15:02

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Huanita, a imajo tile Cop shoot Cop komad z naslovom 10 Dollar bill???

Drugače pa bi jaz svoje obiske na koncertih zminimirala na edine omembe vredne; Kreslina (ne štejem več, kolikokrat, vsakič mi je v veselje!!!) in Leb i Sol, ostali pa najbrž niso naredili vtisa, ker se jih ne spomnim...

...aja, pa res sem si želela na Nirvano, mati pa me niso pustili, odpravila me je z besedami; "Saj bodo še kdaj prišli v Slovenijo...", no, čez manj kot mesec je bil pa Kurt že pokojnik,

to ti pa res zamerim,:grrr: mama...

clock-img

07.07.2005, 15:07

clock-img

polona2

pencil-img

2144

O moj bog, kako sem lahko pozabila:)-, bila sem na koncertu HIM v Ljubljani:love::love::love: in se slinila ves čas...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem