writing-img

Na morje z bolanim otrokom

clock-img

30.04.2008, 06:01

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Jezna sem ko user posted image . Danes naj bi šli na morje...v Pulo, imamo vse plačano in zrihtano.  Do zdaj je bil naš dvoletnik čisto vredu, danes ponoči pa smo imeli cirkus...zabit nos, težko požira, ker ga boli grlo, slabo je spal, kašljal. Vročine ponoči še ni imel, zdajle pa ne vem, ker še spi. Celo zimo je bil do sedaj samo enkrat bolan, pa je moral ravno danes zbolet.

Kaj mi predlagate, naj gremo vseeno  na morje? Jaz ne vem kaj naj. Kaj bi ve naredile? Malo me muči to, da gremo na hrvaško, če mu kaj pride ne vem kaki so kaj zdravniki dol.

Kaj bi vi naredili na mojem mestu???

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

30.04.2008, 06:38

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz bi mu vročino zmerla, če bi jo imel pač nebi šli. Če pa vročine ni pa bi vzela zraven celo lekarno, sesalec za nos pa bi vseeno šla. Mogoče bi mu primorska klima celo koristila. Pazila bi ga edino pred vetrom.

clock-img

30.04.2008, 07:00

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Če bi bil otrok le prehlajen, bi mi tudi zagotovo šli.
S seboj vzemi domačo lekarno (paracetamol, fiziološka, Operil, termometer) pa gas do Pule.

Če se mu prehlad poslabša, še vedno lahko pridete nazaj - saj do Pule ni več kot 2,5 ure.

Morski zrak pa bo malemu prehladniku le koristil.

clock-img

30.04.2008, 07:08

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

težko požira, ker ga boli grlo

Da ni angina? Potem potrebuje antibiotik. Jaz bi ga vsekakor prej peljala k zdravniku. Pula bo počakala še kako uro ali dve.

Pa srečno!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

30.04.2008, 07:36

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mi smo tudi lansko leto odpovedali prvomajske praznike ker je sin zbolel.
Če ima vročino, jaz ne bi šla. Če je pa samo prehlajen, pa ni blema. Sicer pa Pula ni daleč, vedno lahko pridete nazaj, če je kriza.

clock-img

30.04.2008, 07:53

clock-img

Anonimen

Na tvojem mestu bi se šla najprej k pediatru pokazat.Eventuelno,če dobi zdravila.Če gre le za prehlad,mu morski zrak ne bo škodoval.Milo obmorsko podnebje mu lahko samo dobro naredi.

clock-img

30.04.2008, 08:13

clock-img

oka

pencil-img

1773

Najprej podjita do pediatra, da se prepričaš, da nima angine. Če gre samo za prehlad pa je tako, kot so ti povedale že pred mano, mu bo morje samo koristilo. Mi smo tudi že šli na morje s prehlajenim mulcem in vedno sem bila na morju priča čudežu, ki ga naredi morski zrak. V skrajni sili pa so tudi na Hraškem zdravniki in če bi se mu kaj poslabšalo, ga lahko pelješ pokazat tudi tam.

clock-img

30.04.2008, 08:14

clock-img

Tess

pencil-img

25

Tudi v Puli imajo male otroke in pediatre.
Moj tamlajši je enkrat dobil gnojno angino drugi dan našega dopusta. Smo šli na morju k zdravniku in jaz sem, jasno, hotela takoj domov, na varno user posted image , pa me je zdravnica potolažila, da imajo tudi "njihovi" otroci kdaj angino, pa zato ne hodijo na celino.
Bila sva bolj v senčki, pridno je goltal zdravila in angina je šla mimo. 

clock-img

30.04.2008, 08:31

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi smo šli in je mala čudežno ozdravela. morski zrak res pomaga. antibiotikov ti pa prvi dan itak še ne bodo dali, ker se mora bolezen še razviti/preboleti, odvisno od imunskega sistema.

če pa bo šlo na slabše, imajo pa tudi tam zdravnike. odvisno kako tvoj otrok preboleva, ali hitro dobi vročino, kasneje...ima pogosta vnetja ali ne.

premisli, ampak škodilo mu ne bo.

iz malega zraste veliko

clock-img

30.04.2008, 08:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Če bi bil otrok le prehlajen, bi mi tudi zagotovo šli.
S seboj vzemi domačo lekarno (paracetamol, fiziološka, Operil, termometer) pa gas do Pule.

Če se mu prehlad poslabša, še vedno lahko pridete nazaj - saj do Pule ni več kot 2,5 ure.

Morski zrak pa bo malemu prehladniku le koristil.

točno tako!

Bi pa, kot je svetovala CatJa, šla iz preventive prej k zdravniku, potem ne bi bila več v dvomih ali iti ali ne user posted image

Srečno!

clock-img

30.04.2008, 08:41

clock-img

malika

pencil-img

3199

Sem se z istim problemom ukvarjala pred kakšno uro. No mi gremo do zdravnika, da pogleda kako in kaj (grlo, uho) , če potrebujemo kakšna dodatna zdravila, sirup in svečke tako ali tako vedno zraven vzamem, sicer pa Pula ni tako daleč , si hitro preko meje.
Mogoče se celo vidimo user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

30.04.2008, 08:54

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

če ti pa hrvaški zdravniki ne pašejo in če mali ne bo bolje, ste pa tud čist blizu meje in ste  hitro spet v sloveniji in ga pelješ slovenskemu dohtarju.

clock-img

30.04.2008, 08:55

clock-img

Anonimen

Do Lucije ni tako daleč,če zagusti.

clock-img

30.04.2008, 12:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Najprej do zdravnika in opišeš situacijo. Če ni kaj hujšega bo okreval na morju enako kot doma.

clock-img

30.04.2008, 12:32

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Aja, pa ne biti jezna zaradi tega. Raje se pocartajta in v najslabšem primeru boste pač dopust skrajšali za kakšen dan.

clock-img

30.04.2008, 13:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

težko požira, ker ga boli grlo

Da ni angina? Potem potrebuje antibiotik. Jaz bi ga vsekakor prej peljala k zdravniku. Pula bo počakala še kako uro ali dve.

Pa srečno!

Enako.

clock-img

30.04.2008, 16:21

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Mi imamo dobre izkušnje z zdr. v Puli.Upam, da je smo prehlad.

clock-img

30.04.2008, 17:07

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Če maš možnost ga res pelji k zdravniku...pol pa na morje....Nam je lani mulček zakuhal preden smo šli v Španijo. Pa sem šla prej k pediatru, dobili antibiotike in nato na dopust.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

30.04.2008, 20:44

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

če mu kaj pride ne vem kaki so kaj zdravniki do

IN KAKŠNI NAJ BI BILI???? po moje boljši kot tukaj! Pula pa tud ni neka vas, ampak mesto!
dobro je pa imeti kartico evr.zavarovanja na potovanjih (že zaradi birokracije).
Pa srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem