writing-img

Na pomoč,pikiceeeee!

clock-img

21.06.2005, 10:33

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Punce dajte mi pomagat!Jaz sem že čist obupana:((.Moja pikica:angel: je stara en mesec in je zadnjih par dni polna pikic.Največ jih ima po vratu in za ušeski,kjer se ji je naredila tudi majhna hrastica:zmeden2:.Ima jih tudi poličkih,trebuščkuin na ušeskih.Danes pa ima tu in tam kakšno tudi po nogicah in rokicah.
Ko spi ji pikice skoraj izginejo:sloncek:,ko pa se zbudi pa udarijo na plan v vsej svoji lepoti:grrr:.
Oblačim jo v kratke majčke in hlačke,tko da manj jo že ne morem?Kaj bi to lahko bilo?Aja pa na dotik so take grobe,kot da je na vsaki hrastica,so pa take mini pikice.

Anja

clock-img

21.06.2005, 10:38

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj...Zari se je to dogajalo zadnjih 14 dni...ene male pikice,grobe na otip...imela jih je pa po obrazu,vratu,za ušeski,po nogicah...malo po telesu,ampak nič hujšega...jst sem jo peljala k zdravniku in ni ugotovila ničesar (nič novega)!!
Skratka,pravi da je verjetno kakšen virus...uglavnem so zginle po več kot 14 dneh!Končno...
Nisem ji pa z ničemer mazala,pa soncu smo se izogibal...srbelo je pa ni nič,se ni praskala...
A se mala kej praska??

clock-img

21.06.2005, 10:41

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Ne nič se ne praska,ker mislim da je tud premajhna(1m).Samo je pa drugač,čist dobre volje,tudi vročine nima.Kako pa izgleda,ko se dojenčku čisti koža od mamainih hormonov?

clock-img

21.06.2005, 10:51

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

kaj pa če so od švica?

:miska:

clock-img

21.06.2005, 11:00

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Ni nikoli mokra pod vratkom,pa tud oblačim jo v kratke rokavčke in hlačke.

clock-img

21.06.2005, 11:05

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Zdej sem se pa spomnila, da je mel moj :duda: pri enem mesecu tudi izbruh pikic. Smo šli ravno pikčasti h krstu.

Pomoje da se mu koža čisti.
Če ne bo bolje v kakšnem tednu, pojdi k pediatru.

:miska:

clock-img

21.06.2005, 11:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

To se čisti koža - izločajo se še tvoji hormoni. Pri nas je trajalo dobrih 14 dni.

lp

clock-img

21.06.2005, 11:24

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Saj jutri imamo posvetovalnico pa bomo vprašali,sem vas mogla pa vseeno vprašat,da se mal pomirim.
Hvala,Anja.

clock-img

21.06.2005, 12:30

clock-img

zi&mm

pencil-img

312

Anja,
najin Žiga bo sicer čez teden star mesec dni pa ima tudi pikice ampak samo po obrazku, to je baje ker se jim koža čisti in dobiva tisto pravo kožo...a tvoja :duda: je že v kratki majčki, nama je babica svetovala, da naj raje počakava 5t starosti in ga pol pospopoma začneva slačit; sicer je pa samo v bodiju z dolgimi rokavi in nogavičkah...

Lp,
Mili

clock-img

21.06.2005, 13:44

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Ja naša je že v kratkih rokavih,al pa celo brez rokavčkov,samo jo pokrijem z pleničko al pa z dekico z luknicam.Rokice in nogice ma pa čist tople.

Anja

clock-img

21.06.2005, 18:46

clock-img

mamica80

pencil-img

64

no hvala za tole temo

sem mislila da je nas edini tako pikcast

tocno tako kot si ti opisala

in seveda tasca, pa mami in vse ostale tete, da moram pazit kaj jem, da je to sigurno od hrane ali od vrocine:grrr::grrr::grrr::grrr:

:):):):) dan se naprej

clock-img

21.06.2005, 22:53

clock-img

binica

pencil-img

512

Ola,
mi pa imamo že 7 tednov in smo tudi to dali skozi, trajalo pa je nekje od 3-6 tedna. Pomagalo ni nič. Ko so se ti mozoljčki posušili, smo jih mazali z Bepantenom, pa je nato kar hitro izginilo. Je pa to čiščenje kože in gre samo od sebe mimo. Mi smo to dali skozi, sedaj pa so na vrsti temenca :((:((

Binica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem