writing-img

Na pomoč

clock-img

04.04.2007, 10:05

clock-img

nas5

pencil-img

240

Naša punca ima temp. v ritki 38, najbrž še več, ker je začela brcat in nisem uspela do konca zmert. Ponoč mi je 1x bruhala, zdej pa spi, sam zelo nemirno. A ji lahko dam Daleron in koliko???user posted image

Je pa tut srednji sin doma, je isto bruhal, sam nima vročine. Ne bi rada letela takoj k dr., so kr občutljivi na to. Popila je pol flaške mleka, in razdrobila 1 keks. Stara je 10 mesecev. Svetujte mi lepo prosim. Aja ponoč smo bli skuz pokonc. Je šmrkava in kiha.

clock-img

04.04.2007, 10:10

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Če ima vročino bi jaz tamali dala svečko. Za ta srednjega pa ne vem koliko je star pa če nima vročine in če sedaj ne bruha več mu nebi nič dajala. Dieta kakšen dan potem boš videla. Pa veliko naj pijeta.

clock-img

04.04.2007, 10:14

clock-img

total

pencil-img

4453

Komot ji daš lahka kaj proti vročini,če bo pa slabše jo pa pelji pokazat.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

04.04.2007, 10:25

clock-img

Anonimen

Jaz bi ji dala eno svečko.

clock-img

04.04.2007, 10:51

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Jaz bi ji dala svečko in če vročine ne bi nič padla, bi jo popoldan peljala pokazat.
Bolje, da jo pelješ in ni nič hujšega, kakor, da jo ne pol boste pa celo noč dežural, pa ne vedl kaj nardit.
Najbrž je kašna viroza.
Upam, da boste kmalu čili in zdravi

clock-img

04.04.2007, 13:14

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Meni je pediatrinja rekla, da pri tako malih je vročina v ritki kar je nad 38,5. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem