writing-img

Na pomoč - rojstni dan!

clock-img

09.09.2006, 18:23

clock-img

muki

pencil-img

56

Kmalu bo naš mali praznoval rojstni dan. Namen imamo povabiti njegove prijatelje - otroci od 1,5 leta do 10.
Zdaj pa razmišljam kaj naj pripravim za male vražičke, da jim bo šlo v slast.
Radi bi naredili bolj ''piknik'' varianto, tako da bi bili zunaj.  Mesa ta mali ne marajo, mora pa biti obvezno torta. Kakšne prigrizke jim naj ponudim?
Imate na zalogi kaj dobrih kulinaričnih idej?

Lp, muki

clock-img

09.09.2006, 19:00

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Mi smo imeli vsega in svašta pripravljeno, ampak ti povem da so bili najbolj navdušeni nad mini hoddogi!

Kupila sem male ( one dolge ) polnozrnate žemlje, piščančje hrenovke in naredla hoddog! Vsi so jedli od 2 let naprej!

Nato torto!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

09.09.2006, 19:10

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Kakšni mini kanapejčki mogoče...in če ti bo kdo pomagal, jih lahko izrežete v različnih oblikah!

Lep pozdrav! K

clock-img

09.09.2006, 19:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela letos kar pice.So bli full navdušeniuser posted image

clock-img

09.09.2006, 23:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri nas imajo tudi pizze najraje. Ker imamo zunaj krušno peč, jim moj naredi testo, nadev si sami nabašejo (jim je ful interesantno) in imajo lastne pizze.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem