writing-img

Na ritki

clock-img

17.11.2005, 14:51

clock-img

Anonimen

okrog danke ima Nik 3 bele mehurčke?!user posted image Pa nevem kaj je to?Nikoli se še mu ni nič nardilo, tako, da nimam s čim primerjatuser posted image
Drugače pa je vesel, vriska 100na uro, nori,..vglavnem ni videt da bi ga kaj mučlo!

KAJ naj naredim?!user posted image

clock-img

17.11.2005, 17:59

clock-img

Anonimen

ne vem...namaži z bepantenom user posted image

clock-img

18.11.2005, 07:26

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Moja je imela okrog lulike in potem so se ti mehurčki predrli in kožica se je začela lupit. Bepanthen ni pomagal, praška pasta tud ne, pomagal pa je kanasten. Alina je to dobla že v bolnici in sma se tega rešle komaj zdaj, pa je stara že 7 tednov. tak da začni mazat takoj, ker drugače bo dolgo trajalo preden se bota tega rešla. Alino tud ni to nič peklo in se tud ni jokala ko sem jom previjala, je pa res da sem jo pred mazanjem fajn osušila in kremico vtrla not malo pa še pustla, da je blo belo. Zdaj že imama skoraj čisto celo ampak še jo kr mažem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem