writing-img

Nacini poroda v celjski porodnisnici

clock-img

15.06.2005, 11:49

clock-img

bonna

pencil-img

20

Ali katera mogoce ve, na kaksne vse nacine (zoga, stoje, cepe) je mogoce roditi v celjski porodnisnici?

clock-img

15.06.2005, 11:58

clock-img

chips

pencil-img

758

Na www.mama.si ti na levi strani piše porodnišnice ,izberi tisto ki želiš in ti vse piše podrobno kaj vse dovolijo in nedvolijo in kaj vse delajo tam.Tudi jaz bom šla rodit v Celjsko ker sem iz Žalca in mi je najbližje.

clock-img

15.06.2005, 12:17

clock-img

mia-1

pencil-img

147

Men se zdi da kej posebej ne mores eksperimentirati.Majo sicer zoge ampak te uporabljajo ce se plod ne spusti dost dol-mal hopsas gor da gre hitreje.Pa tud ripstole majo.Drugase pa rojevajo v Celju pol sede-najprej lezis ko pa se zacne zares te pa mal dvignejo.Nisem opazila da bi katera kej posebej komplicirala-takrat nimas casa.

clock-img

15.06.2005, 12:18

clock-img

bonna

pencil-img

20

Hvala chips. Grem takoj pogledat...

clock-img

15.06.2005, 23:44

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Mia, mogoce se ti zdi cudno.. Ampak to kar si napisala je za nas, ki smo ze rodile (MB) luksuz.. Zoge, polsedeci polozaj, ribstol... Zaradi tega grem tokrat najbrz rodit v CE.

clock-img

16.06.2005, 19:17

clock-img

mia-1

pencil-img

147

Hoj Seven jest sam povem kaj sem vidla medtem ko sem tam cakala na porod.Resda sem bila tist vecer sama v porodni(30.4-so bli vsi na kresovanju?!)in so me dali v nadstandardno.Tam notri je ful lepo kot bi bil doma v dnevni-tak lep bel usnjen kavc(za mozeka), pa lucke in muzka.Baje so pa med prvomajskimi prazniki vse prenovili-vsaj tako so rekli ko sem bla tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem