IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc
En nasvet: ne sili se s hrano, ki ti smrdi. Telo velikokrat samo pove, česa ima preveč - sploh v času nosečnosti.
Se totalno strinjam in sem to že parkrat poudarila in se silit s stvarmi ki ti sploh ne pašejo, to ni zame, sicer pa vsak po svoje a ne. Sama zase vem da se trudim da živim kar se da zdravo, zdrava prehrana, redno gibanje in da o uporabi naravnih kozmetičnih in čistilnih izdelkov ne govorim, tako naredim vse za to, da bi bila tudi v starosti zdrava, kaj več že ne morem naredit, se najde tud tu pa tam še kak junk ravno včeraj sem šla po 1 letu v Mcdonaldsa jedla fiša in solato in brala kalorične vrednosti na unem papirju in se smejala

, pojedla marcipanovo čokolado in se počutila super, tako mi je pač pasal ker mam trenutno menstro in če ne pojem tega kar mi paše lahko pojem sto in eno stvar pa bom še vedno lačna in to ni dobr, ker potem poješ 3× več hrane kot bi jo drugače.
Tako res ne vem zakaj je tako težko poslušat svoje telo.
Jaz se na tvojem mestu
jadrnica ne bi silila z mesom če ti ne paše, bi pa raje pojedla kak jogurt al pa mleko, tudi v jajcah imaš živalske beljakovine, pa polnozrnati kosmiči ovseni, rženi, pšenični,... in ne vem zakaj bi bilo za rast ploda meso tako pomembno?
< Sporočilo je popravil puncica -- 16.10.2008 8:34:52 >